Foto: MARIANNE UBALEHT
Mitmesugust
21. juuni 2017, 11:25

Ilona Kaldre väsis selgeltnägemisest ära, ent jagab jaaniloitse

Selgeltnägija Ilona Kaldre oli sunnitud esoteerilise maailma omaenda hingerahu nimel suvepuhkusele viima, et koguda energiat. Hinge rõõmustamiseks keskendub ta nüüd hoopis lõbusamale tööle: tantsib ja laulab.

Soome-saksa päritolu Eesti sensitiiv Ilona ütleb, et selgeltnägemise töö on vastutusrikas ja nõuab palju energiat. «Selgeltnägijate maailmas on liiga palju negatiivsust. Inimesed ei tea neist raskustest midagi. Iga selgeltnägija valib ise oma tee, kuidas raskustega toime tulla ja inimestele kvaliteetset abi anda. Tuleb otsida tasakaalu ja osata asendada negatiivne positiivsega,» märgib ta. Nii naudibki naine kauneid kunste ja elab täisväärtuslikku normaalse inimese elu. Nüüd on tal aega tegeleda ka ühiskondliku tööga.

Saabuval jaanipäeval kavatseb Ilona nagu enamik eestlasi teha lõkke ja veeta aega pereringis. Talle meeldib, et vanad jaanikombed on ikka veel au sees. Jaanipäev on tema jaoks kõige rahvuslikum püha.

Perekond on Ilona jaoks kõige tähtsam. Ta soovitab jaanipäeval ja tingimata ka teistel tähtsatel pühadel võtta aega ning olla koos lähedaste inimestega. «Ühine laud, mille taga süüa, annab tohutult energiat. Koos olles tekib sünergia, millest saab elujõudu. Kõige tähtsam on sel ajal lapsi rõõmustada, sest nad on tulevik. Las nad jooksevad paljajalu, mängivad ja kilkavad.

Kuidas jaanipäeval endast negatiivsust "eemale peletada", elu paremuse suunas muuta ja maagilisel ööl kindlasti armastust enda ellu meelitada - loe Ilona soovitusi edasi värskest Naistelehest!

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse