Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
14. juuni 2017, 19:29

Seksinõuanded nendeks hetkedeks, kui oled tegelikult rampväsinud... (1)

Vahel on küll õige tuju ja tahtmine linade vahel nahistamiseks, aga vaat energiast jääb väheks. Tahaks, aga samas... nagu ei viitsi? Pole hullu, ajakiri Men's Fitness leidis mõned head nõuanded eelmänguks ja asenditeks, milleks pole vaja jõumehe tugevust ja akrobaadi painduvust.

Millised on parimad asendid, et niiöelda lösutamise ajal ühtlasi ka seksida? Proovige nn lusikaasendit, kus mõlemad olete külili ja sina hoiad naisel tagant ümbert kinni. Tegemist on ka väga õrna ja hoolitseva asendiga, sest oma kätega saad naist enda vastas hoida või tema keha silitada. Kui naisele see meeldib ja ta sellega nõus on, võib selles asendis ka anaalseksi proovida. Teine võimalus on katsetada, kas õnnestub külili olles ka üksteisele otsa vaadates seksida. Silmside suurendab lähedust veelgi.

Mida saate laisas seksis veel kasutada? Patju. Padjad on head, et muuta asend mugavamaks, näiteks tõsta naise puusad kõrgemale, kui ei viitsi üksteist upitama hakata.

Samuti ei ole igasugune seksikas tegevus tingimata hirmus rahmeldamine. Väga edukalt saab ka kasutada vaid suud või käsi. Ja üldse, kas kõik peab alati ähkimise ja möllamisega lõppema, miks mitte niisama ameleda ja paitada-silitada. Võib-olla tuleb sellega ka energia...