Foto: Pixabay
Mitmesugust
15. juuni 2017, 12:01

Kuidas päevitada külmas ja vihmas?

Meie nigela suusailmaga on raske loomulikul teel pruuniks saada, liiati pole päikese käes praadimine nahasõbralik. Appi tulevad pruunistustooted, mis võivad aga oskamatul ümberkäimisel jätta laigulise jume. Järgides hoolikalt mõningaid nippe, pole vaja pandalaikude pärast siiski muretseda.

Ettevalmistus

Enne pruunistuskreemi kasutamist tuleks nahka korralikult kreemi või kindaga koorida, et eemaldada surnud rakud. Need imavad endasse kreemi liiga palju ja tulemus võib jääda ebaühtlane. Nahk peab olema enne pruunistaja kasutamist täiesti puhas ja kuiv. Depilatsioonist ja raseerimisest peaks möödas olema 24 tundi. Kui küünarnukid ja põlved on väga kuivad, kreemita need enne tõhusa niisutajaga. Siis pole muret, et päevitus nendes kohtades laiguline jääb.

Pealekandmine

Kasuta pruunistuskreemi või -vahu kehale kandmiseks spetsiaalset käpikut, mis muudab toimingu mugavamaks ja kaitseb käsi. Pumpa toode kindale ja kanna pikkade tõmmetega peale. Seejärel hajuta kreem ringjate liigutustega naha sisse. Alusta jalgadest ja liigu üles. Käe- ja jalalabad jäta viimaseks. Pärast pruunistustoote kasutamist pese käed hoolikalt puhtaks. Pane kreemi kuivamise ajaks selga lohvakad riided või ole täiesti paljas.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse