Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
14. juuni 2017, 18:09

Anni Rahula unistab harmoonilisest suurest perest

«Tütre sünd saab minu jaoks olema suur ja vägev sündmus,» nendib ­esiklapse sünniks valmistuv Anni Rahula, kelle sõnul oleks ta sama palju rõõmustanud ka poja üle. Tema jaoks on kõige tähtsam, et lapsest saaks harmoonilises peres kasvanud õnnelik ja hea inimene.

Viimaseid nädalaid lapseootel olev Anni Rahula (30) on rõõmsameelne ja särav. «Olen selle kõige üle väga õnnelik, ma ei oska mitte millegi pärast muretseda ega end kuidagi kehvasti tunda. Mulle teeb pigem nalja, kui mõni naine räägib, et ta kõht on liiga suur või väike. Enamik riideid mulle küll enam selga ei mahu, aga mis sellest, ma ootan ju last,» ütleb naine rahulikult.

Ta lisab, et ain-sad rõivad, mis selga istuvad, on venivad T-särgid ja rasedateksad või kuuluvad abikaasa Tomi Rahulale. «Olen ma siis suur või väike, aga tean, et see kõik on mööduv ning peagi olen õnnelik ema. Ma pole ka ebausklik. Mind ei sega, kui keegi mu kõhtu vaatab või katsub, olen vist lihtsalt teistmoodi.»

Muidu avatud ja sõbralik Anni ütleb, et üks saladus neil siiski on – lapse nimi. «Tomi on esimesest päevast peale kutsunud kõhus kasvavat last kindla nimega, ammu enne, kui soo teada saime. Imelik, aga tema teadis juba siis, kes sünnib. Küllap see nimi lapsele ka tuleb.»

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse