Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
13. juuni 2017, 15:54

Kummalised käitumisviisid, mida mõni mees harrastab

Mõned harjumused ja käitumisviisid on sõna otseses mõttes veidrad, tobedad või suisa ebaviisakad. Ajakiri Men's Health leidis terve pika nimekirja nõmedatest kommetest, mis tegelikult kellelegi muljet ei avalda. Mõned neist avaldame siin. Kas ka sina tead mõnda meest, kes selliseid asju harrastab?

Mehed, kes kohe peavad kõigile tuttavatele ja töökaaslastele hüüdnimed välja mõtlema. See ei tee temast ju lahedat kamraadi, vaid kedagi, kes meeleheitlikult pingutab, et lahe välja paista.

Tualetis selfie tegemine. Milleks ometi?

See, kes jätab nii vähe jootraha, kui vähegi võimalik. Kui tal pole rahast kahju, et väljas süüa, miks ei võiks ta siis hea teeninduse eest rohkem kui mõnikümmend senti jätta?

Need tüübid, kes muudkui mainivad seda, milliseid kuulsusi või tuntud inimesi nad tunnevad või näinud on. Enamik inimesi on kedagi kuulsat näinud, ei ole see ju midagi erilist.

Mehed, kes jätavad tühjaksjoodud pudelid oma kodus kõigile nähtavale kohale või lausa riiulile. Kas see on tema arusaam kodu kaunistamisest või lihtsalt kollektsioon kõigist pohmakatest, mida on viimasel ajal pidanud ravima?

Need tegelased, kes räägivad ära, kuidas film või telesari lõpeb. Aitäh!

Millegipärast on karaokepidudel ikka keegi, kes tahab kangesti originaalitseda ja laulda mõnda lugu, mida keegi ei tea, või mis on aeglane ja veniv. See ei pruugi olla halb laul, lihtsalt karaokepeol ei taha keegi kuulata seda, mida ise kaasa ei saa laulda.

Mehed, kes ikka veel "Boratit" tsiteerivad. See oli kunagi naljakas, nüüd on isegi Sacha Baron Cohen muude tegemiste juurde siirdunud.