Sisuturundus
10. aprill 2018, 18:20

PULMASPIKKER | Milleks on vajalik pulmalipp?

Külalised, kes pulmades sageli käivad, võivad juba olla harjunud teatud mängude, kommete ja päevakavaga. Mida aga ei teata, on see, et kaasates tegevustesse pulmalipu, võib see muuta peo veelgi erilisemaks.

Siin on neli viisi, kuidas seda teha:

1. Pulmalipp võib olla üks pulma tähtsamaid sümboleid, mille toovad noorpaari isad saali, kui külalised on lauda istunud. Lipu saabumine tähistab peo ametlikku algust ning see austab nii äiasid kui ka pruutpaari. Samamoodi tähistab peo ametlikku algust pulmalipu masti heiskamine. Heiskajateks on taaskord isa ja äi.

2. Pulmalipu vargus võib olla alternatiiviks pruudiröövile, kui pruutpaar röövi ei soovi. Külaliste hulgast valitakse lipuvalvur.

Peo käigus pakub varastamisoht külalistele elevust, varguse toimumise juhul aga otsimisõhinat. Nii vargale kui lipuvalvurile saab määrata lõbusaid karistusi – näiteks peab viimane seniks enda püksid üles riputama, kuni lipp üles leitakse või tagasi ostetakse. Päris kindlasti on see hetk, mida meenutada!

3. Pulmalipuga saab kaunilt markeerida pruutpaari istekohta – kas vardasse panduna või vastabiellunute selja taha seinale riputatuna.

4. Kui pidu läbi, kasutatakse pulmalippu pulmaaastapäevade tähistamisel – miks mitte heisata majale või masti, et seda ilusat päeva taaskord tähistada!

Pulmalippude galerii leiab SIIT!