Foto: Vida Press
Suhted
9. juuni 2017, 17:35

KELLE VALIKSID SINA? Naine kleepis piltidel eksi asemele Zac Efroni (1)

Mida teha, kui oled äsja üle elanud vastiku ja valusa lahkumineku? Üldiselt öeldakse, et eluga tuleb võimalikult ruttu edasi minna, sest igapäevarutiin ja enese tegevuses hoidmine aitavad valust üle saada.

Ajakiri Men's Health kirjutab hakkajast naisest Baylee Woodwardist, kes leidis ennast pärast lahkuminekut moodsa aja probleemi ees. Mida teha kõigi lahedate puhkusepiltidega, mis endise peikaga koos sai tehtud? Kui paar veel koos oli, siis reisisid nad palju. Paarikese seiklustest on Baylee Facebookis mitmeid jäädvustusi. Mida teha?

Baylee otsustas vahetada vussiläinud suhte mälestuse uue ja parema (ehkki pisut ebarealistliku) vastu. Ekspeigmehe asemele kleepis Baylee filmistaar Zac Efroni nägusa näo. Baylee soovis nukrutsemise asemel hoopiski pilte vaadates naerda. Zac Efron on tema meelest kõige kenam noor kuum kutt, kelle nägu tema vanu puhkusepilte kaunistama sobiks. Kes oleks sinu valik?

Muide, kes tunneb kaasa noormehele, kelle nägu nüüd teise mehe larhv kaunistab, ei ole tarvis. Mees oli Baylee ülemus ning mahajätmisele järgnes kohe ka naise vallandamine.