Suhted

"JÄÄGEM SÕPRADEKS"?! 6 põhjust, miks on hea olla naisega sõbratsoonis (6)

LISA KOMMENTAAR

Roman8. juuni 2017, 14:27
Kui naine ütleb mehele, et "oleme sõbrad", siis see tähendab, et see naine on liiga arg, et öelda mehele konkreetselt "ei". Tõenäoliselt see sama naine ei julgegi üldse kunagi "ei" öelda, mis tähendab, et tal on omajagu "meesõpru".
"Oleme sõbrad" - see tähendab, et mehel on aeg uut silmarõõmu otsima hakata.
tuhkatriinu8. juuni 2017, 10:59
Nojah,see valge LÕVI-L ei julge ka enam asitõendeid saata mehe telefoni, kelle kätevahel Hiiu korpuses see ÕK sai ameleda.Hiljem salasuhe telefonitsi ja facebooki kaudu.Selle eest tuleb tal aru anda.Nii ei saa asi jääda.
mees7. juuni 2017, 20:11
naine ja sõber,irw?varem või hiljem tahetakse ikka voodis maanduda kui just homodega tegemist ei ole.
vanasti7. juuni 2017, 17:09
oli kihlus mis eeldas seksivaba teineteise tundma õppimist. Sellel kihlusel oli eesmärk õppida teineteist tundma enne abiellumist.kihlus andis võimaluse mehel naisele näidata, et ta hoolib naisest ja austab teda. Kui suudad inimest enne austada ja alles siis armuda ongi suhtel pikaajalist tulevikku.
Kes üldse määrab piirid7. juuni 2017, 12:03
sõpruse ja armastuse vahel? Miks selle kallal arutatakse ja vahet tehakse? Sõprus võib olla nii tugev, et sõprade vahel pole saladusi. On vaid ühised saladused. Kas siis kui sõber ja sõbranna tunnevad vastastikku kiindumust, kaob sõprus? Kui mõlemad tunnevad, et vajavad lõõgastuseks seksi, mitte aga armastust, on sellega sõprus läbi? Kuidas siis on ühiste saladustega? Öeldakse ju, et mehe kõige parem sõber on tema abikaasa. Sasipuntra sõpruse piiridest tekitame me ise. Ei ole ju kolmandate asi, millised sõprussidemed kellegi vahel on? Mina küll nii ei väida, et kui kaks kiindunud sõpra voodisse maanduvad, annavad nad oma sõprusele jalaga tagumikku. Sõpradeks ju jäädakse edasi!
7. juuni 2017, 10:38
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
7. juuni 2017, 20:11