Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
7. juuni 2017, 07:52

Kalle Sepa kallim Maria Engel: "Kuulsa mehe kõrval olla on keeruline, isegi raske."

Sel kevadel püüdis Eesti teatriau­hindade galal kõigi pilke balletiauhinnaga pärjatud imeline saksa päritolu Maria Engel. Kaunis õbluke baleriin saabus Eestisse seitse aastat tagasi ja on võlutud nii Tartust, kodu­teatrist Vanemuine kui ka Eestist ja eestlastest. Temast endast on aga võlutud hurmur Kalle Sepp!

Laiem avalikkus nägi Mariat (27) esimest korda teatriauhindade galal, mil kaunitar liikus hiljuti teleekraanilt tuule tiibadesse saanud näitleja, laulja ja kabareestaari Kalle Sepa käevangus. Nad on paar siiani. Koos nauditakse iga nappi, kuid hinnalist vaba hetke: jalutatakse Tartu kohvikutes ja võetakse viimast päikeselistest hommikutest. Noor naine nendib, et tuntud mehe kõrval pole elu kindlasti lihtne, ennekõike on takistuseks mõlema ülitihe töögraafik. Samas leitakse aega ka teineteise jaoks. Töö ja karjäär on baleriini elus esikohal. Eesti pakub talle võimalusi, milleni tal oleks mujal olnud keeruline küündida ja millest ta poleks unistadagi osanud.

Su kallim on Eestis üsna kuulus mees. Mida kuulsus sinu jaoks tähendab?

Olen kuulus oma töö tõttu, mitte et ma seda igatsenud oleks. Eestis on lihtne kuulus olla, aga mina väga meedia tähelepanu ei naudi. Seepärast pole mul kerge olla ka kuulsa mehe kõrval. Pigem on see lausa keeruline, kui mitte öelda raske. Ma ei jahi kuulsust, privaatsus on minu jaoks oluline. Olen ju inimene nagu kõik teised, teen samu asju: söön, magan, käin massaažis.

Mis puutub minu ja Kalle suhtesse, siis kõige keerulisem on meil leida ühist aega, eriti pärast seda, kui ta telesaates oli, sest mõlemal on palju tegemisi. Töö nõuab meilt täielikku pühendumist ja kumbki meist ei võta spetsiaalselt vabu päevi ega puudu proovidest, et koos olla. Ühise olemise nimel tuleb vaeva näha, sellel on oma hind.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse