Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
6. juuni 2017, 18:00

Lõbusad lood kõige piinlikumatest pulmakülalisest

Pulmapeo staarideks peaksid olema pruut ja peigmees. Vahel leidub aga pulmakülaliste seas sellised kloune, frukte ja purjus sugulasi, kes tähelepanu endale kahmavad. Veebileht Awkward.com palus lugejatel kirjutada veidratest või naljakatest asjadest, millega mõni külaline hakkama sai. Kas ka sinu pulmas oli mõni selline piinlik intsident?

Kõige pealetükkivam ema

Emadel on sageli raske näha oma last täiskasvanuna. On keeruline oma teadmisi endale hoida ja lasta noortel ise tegutseda. Üks ema leidis lahenduse: ta nimelt ei kõssanudki oma tütrele, et ta vahetas välja nii pruudikimbu, enda kimbu (mis oli palju suurem kui tütre oma) kui tordikaunistuse. Varakult purjus tulevane ämm leidis ka, et enne tütre tseremooniat peaks tegema veel mõned pildid temast. Ja mitte mingis igavas peokleidis, vaid ikka läbipaistvas negližees!

Murtud südamega külaline

Ühe pruutpaari peole tuli kurb neiu, kes oli lootusetult peigmehesse armunud. Mitte ainult ei trüginud ta peole, vaid kandis ise samuti pulmakleiti ja peolised vajasid pruutneitside abi, et õnnetu armunu peigmehe sülest ära kiskuda ja välja juhatada.

Pruudile kallale!

Ühes õige peenes ja kallis pulmas toimus enne kiriklikku laulatust vaid Ladina-Ameerika seebiseriaale vääriv sündmus. Pruudi vend läks vahetult enne õe pulmi oma tüdruksõbrast lahku. Kättemaksuks otsustas hullunud eks rikkuda ära tema õe ilusaima päeva. Raevunud naine ründas pruuti, kraapis ta nägu ja üritas tema kleiti puruks kiskuda. Ehmunud preester suutis kantslist vaid Jeesust appi kutsuda. Appi jõudis aga politsei, kes pruudi kõige hullemast päästis. Pärast mõningast kohendamist suudeti tseremooniaga siiski alustada. Pruudi kriimustatud näo retušeeris fotograaf hiljem piltidel siledaks.

Poliitiliselt ebakorrektne äi

Naine, kes pidas pulmapeo maha ilusas Saksa stiilis restoranis, pidi oma äia käitumise pärast häbist maa alla vajuma. Äiapapa jõi ennast purju ja virutas oma joogiklaasi puruks nii, et see vigastas baarmeni kätt. Restorani sakslasest omanik palus lärmakal ja vägivaldsel külalisel rahuneda. Selle peale alustas äi restoranis paraadmarssi koos vastava käeliigutuse ja Hitleri nime skandeerimisega. Pidu lõppes pärast seda õige kiiresti ja pruutpaar pole oma nägusid restoranis enam näidata julgenud.

Vanaema vimkad

Mitte kõik vanaemad pole ühtmoodi armsad ja hoolitsevad. Pruudi kaks noort sugulast, kes tseremoonia eel kirikusse astusid, märkasid üsna selget ja haisvat rada, mis oma koha suunas tuterdava vanaema järel mööda vaipa tuli. Ning asi polnud selles, et vanainimesel juhtus "õnnetus". Vanaema naeris kõva häälega ja oli täiesti teadlik sellest, mida teeb. Oma laste ja lastelastega ta heades suhetes polnud ning üldse polevat talle meeldinud üritused, kus temale piisavalt tähelepanu ei pööratud. Ehmunud poisid tormasid kahjusid kõrvaldama. Õnneks läks ülejäänud pulmapidu viperusteta, sest tujurikkuja leidis, et tema tähetund oli möödas ning otsustas igavusest koju tagasi minna.