Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
6. juuni 2017, 13:00

HINGELT NOOR: aita 93-aastasel pruudil valida õige pruutkleit! (3)

93-aastane naine palub internetis võõraste inimeste abi, et valida endale pulmadeks kõige sobivam pruutkleit.

Austraalias elav Sylvia Martin küsib moenõu sotsiaalmeedia kasutajatelt, sest naist ootavad ees pulmad 88-aastase Frank Raymondiga, kirjutab The Sun.

Facebookis on käimas elav arutelu, millist kleiti Sylvia oma pulmas kanda võiks.

Naine on proovinud  Birdsnesti poes selga erinevaid punaseid kleite, kuid ei suuda otsustada, milline on see õige. Nii tõttas pood appi ja postitas fotod naise poolt proovitud neljast kleidist Facebooki, et inimesed aitaksid proual otsustada.

Samuti avaldatakse Facebookis, et Frank ja Sylvia on tegelikult olnud tuttavad üle 20 aasta. Mees on naisele abieluettepaneku teinud mitu korda. Sylvia on neist aga keeldunud, sest usub, et uue perekonnanime võtmine oleks tema surnud abikaasa suhtes autu tegu.

Aasta eest jäi Sylvia haigeks ja kolis Canberrasse perele lähemale. Frank arvas, et kõik lootused naise suhtes on purunenud.

Naine siiski paranes ja nad kohtusid taas Adelaide´is elava Frankiga. Naisel õnnestus meest veenda, et too koliks temaga Canberrasse. Mees kolis naise juurde ja tegi uue ettepaneku. Sylvia oli selleks ajaks uurinud, et saab abielludes alles ka oma praegu nime, mistõttu nõustus ta mehe ettepanekuga. Nüüd on vaja ainult sobiv kleit leida!