Foto: VIDA PRESS
Suhted
1. juuni 2017, 12:46

ORAALSEKSI ETIKETT MEHELE: kuidas käituda, kui sulle tehakse suumõnu? (33)

Suuseksi saamine on midagi märksa enamat kui lihtsalt lesimine, kirjutab GQ. Selle ajal käitumiseks on vale viis ja õige viis – ning härrasmees käitub mõistagi õigesti, et ka teisel poolel oleks meeldiv või vähemalt talutav.

Valmista piirkond ette

Mõtle kõigele, mis võib suuseksi juures kohutav olla – liiga suur kubemekarvade pahmakas, vilets hügieen, jube aluspesu – ja elimineeri need. Kerge karvade trimmimine, käik duši alla, kena puhas pesu – ja sa oled valmis. Sa tahad, et su riista imemine jääks meelde positiivse kogemusena, mitte sellisena, mida lõkke ääres õudusjutu pähe rääkida.

Ah jaa, kindlasti veendu ka selles, et su tagumikuauk oleks puhas, juhuks kui daami käed või keel rohkem ringi rändavad.

Tee midagi oma kätega

Naiste arvates jätab mees ebameeldiva ja ülbe mulje, kui ta suuseksi saades käsi kukla taga hoiab. Jah, sa võid tunda end kuningana, aga see pole mingi peremehe ja orja värk. Tee kätega midagi muud: silita ta nägu või rista temaga sõrmed.  

Ära tee talle soengut

Mõned mehed harrastavad suuseksi saades naise juuste punumist. Tõsiselt või? Ära tee seda, isegi kui oled ametilt juuksur.

Ei mingit jõllitamist

Kui teil tekib suuseksi ajal silmside, siis on üsna võimatu vältida kõhedusttekitavat ja veidi hullumeelset pilku. Naise jaoks võib olla üsna ehmatav, kui ta sinu jõllitavat pilku kohates tunneb, et äkki teeb ta parajasti suuseksi sarimõrvarile. Mõni kerge pilk on normaalne, aga pidev jõllitamine mitte nii väga. Ja ära unusta, et su riist on tal hammaste vahel.

Tea, millal lõpetada

Suuseks võiks ideaalis lõppeda võidukalt, aga kõik ei suudagi vaid selle abil finišeerida. Võib minna aega. Palju aega. Kui sul on kinnisidee, et sa ei lase naise suud vabaks enne, kui töö tehtud, siis võib see jääda viimaseks korraks, kui ta sulle seda teeb. On ka teisi viise lõpetada. Ja ka sind ei aita tulemusele lähemale, kui krampis lõugadega ja tüdinult imev naine ühel hetkel röögatab: "Kurat võtaks, Siim, kas sul juba tulema ei hakka!?"

Tee peanõksutamist õigesti

Naistele ei meeldi, kui nende pead kuklast allapoole surutakse. Meeste jaoks on aga raske seda üldse mitte teha, isegi natuke. Tegelikult on selle jaoks aeg ja koht olemas. Kui seda tehakse juhuslikult ja lõpetatakse kohe, kui naine end halvasti tunneb, siis on see okei. Ole õrn ja lugupidav, jälgi naise reaktsiooni ja ära mängi kätega liiga palju – sest muidu mängid sa oma õnnega. 

Ütle midagi

Mitte just ükskõik mida. Naine ei taha kuulda, et autoga tuleb hooldusse minna või et Saagim asus tööle Õhtulehes. Aga mõned sõnad ei saa valesti minna. "See on nii hea" või "Oo jaa" ja veidike erutatud hingeldamist on kindlasti omal kohal. Ütle naisele, et ta on ilus.

Ära ehmu

Kui naine teeb midagi, mis sulle väga ei istu – no näiteks imeb liiga kõvasti munandeid või libistab sõrme tagumikku –, siis ära muutu hüsteeriliseks ega tõmbu silmapilkselt eemale. Juhi ta lihtsalt õrnalt sellest piirkonnast eemale ja palu tal teha midagi muud. 

Hoiata, kui saabumas on õnnelik lõpp

Inimesed ütlevad sageli, et neile ei meeldi üllatused. Sisimas tegelikult meeldivad ja nii on üllatuspeo peale pahurdamine tegelikult alati puhas teesklus. Aga suuseksi puhul see ei kehti. Naine tahab olla ette hoiatatud, et ta saaks vastavalt käituda: neelata, sülitada, eemale tõmbuda, mida iganes.

Püsi ärkvel

On see alles lõõgastav. Kui paneks vaid korraks silmad kinni ... oota, kuhu ta nüüd kadus? Mis kell on? Ja miks on mulle kubeme külge kleebitud kollane märkmepaber kirjakesega "Ime endal ise lahti, Une-Urmas"?

Kui keegi teeb sulle suuseksi, siis selleks, et sa saaksid seda nautida, kuid aktiivsel moel. Oraalseks on meeskonnamäng: kui kõik teevad seda õigesti, siis kõik ka võidavad.