Foto:
Inimesed
30. mai 2017, 15:25

Uue ajastu seep on probiootiline

Poelettide vahel nahasõbralikke pesuvahendeid valides jääb silma tohutu hulk niisutust lubavaid seepe ja duššigeele. Valikuid on tehtud ükskord ühe- ja teinekord teistsuguseid, ometi muutub nahk neist sünteetilisemaid kasutades järjest kuivemaks või ärritub sootuks. Probiootilist ekstrakti sisaldavad seebid lubavad nahka niisutada aga päriselt ja toetada sealjuures ka tervist.

Nahapind on rikkaliku mikroflooraga ökosüsteem, mille õrna tasakaalu võivad sünteetilised puhastajad ja niisutajad rikkuda. Nii võibki juhtuda, et naha heaolu eest teadmatult hoolitsedes teeme sellele hoopis kahju: nahk muutub kuivaks, ärritunuks või allergiliseks, kipub ketendama ja sügelema ning kõik see kajastub ka naha viletsas väljanägemises.

Kauni naha saladus peitub mõistagi tervises. Sellepärast tuleb naha eest hoolitseda toodetega, mis hoiavad selle tervislikku probiootilist tasakaalu ja pH-tasakaalu. Dermatoloogia areneb koos nende avastustega kiiresti ja nii töötas Jaapani auhinnatud mikrobioloog Dr. Iichiroh Ohhira pikka aega kestnud arengu käigus välja sel alal juhtival kohal oleva Kampuku probiootilise iluseebi, mille häid omadusi on hiljuti asunud avastama ka eestlased.

Dr. Ohhira ühendas looduslikud koostisained, iidse Jaapani fermenteerimiskunsti ja nüüdisaegse teaduse ning lõi uue ajastu seebi, mis puhastab, tasakaalustab ja noorendab ning on nii õrn, et sobib kasutamiseks kogu perele. Kampuku iluseep sisaldab probiootilist ekstrakti, milles on rikkalikult naha tervist ja tasakaalu toetavaid toitaineid nagu aminohappeid, vitamiine ja mineraale.

14 looduslikust taimeekstraktist ja Jaapani mägiallikaveest valmistatud seebi kõik koostisosad on täiesti naturaalsed: seep ei sisalda lõhnaaineid, stabilisaatoreid, deodorante, loomseid kõrvalaineid, säilitusaineid, kemikaale ega kunstlikke värvaineid. Koostisesse kuuluvad botaaniliste ürtide, puuviljade, köögiviljade ja vetikate ekstraktid koos piimhappebakteritega.

Kampuku probiootiline iluseep säilitab naha optimaalset pH-d ning kollageenikiudude välimust ja struktuuri, toetab naharakkude tervislikku uuenemist ja naha tervislikku barjäärifunktsiooni, toidab ja niisutab nahka ning omab looduslikku lõhnavastast mõju. Koos aitavad need tegurid säilitada naha vitaalsust, mis tagab ka selle elastse ja särava välimuse. Seebi suurepäraseid omadusi on esikohtadega tunnustanud mitmed välismaised terviseajakirjad, lisaks väärib tunnustust see, et toodet pole katsetatud loomadel.

Kampuku seep sobib hästi ka kõige pisematele ja õrnema nahaga pereliikmetele pesuvahendiks, lisaks saab seepi kasutada edukalt näiteks raseerimisel, hoides ära tüütut näo, kaenlaaluste või bikiinipiirkonna nahaärritust. Dr. Ohhira Kampuku probiootilist iluseepi saab osta kodulehelt www.ohhira.ee ning mitmetest öko- ja tervisepoodidest, mille nimekirja leiab samalt lehelt.

Foto:

Testimine!
Riina (52):

Kuna mul on tundlik ja väga kuiv nahk, siis mulle väga meeldib, et Dr. Ohhira Kampuku probiootiline iluseep on lõhnavaba ja päriselt niisutav. Säärtel on mul nahk nii kuiv, et hakkab lausa ketendama, ent selle seebi kasutamisega see probleem kadus. Lisaks niisutan peale pesu oma nahka Dr. Ohhira Magoroku nahaõliga.