Foto: Tootja
Ilu ja mood
30. mai 2017, 10:06

Hea parfüüm teeb mehe ligitõmbavamaks: 5 seksikat meestelõhna

Need pole õlu, higi, bensiin, sibul ja Troinoi. Maxim kinnitab, et on olemas lausa teaduslik põhjendus, miks mehe hea parfüüm ta naiste silmis veetlevaks teeb.

Kui satud naisega suhtlema näost näkku, siis märkab ta sinu juures paljusid asju. Näiteks su silmad, huuled, stiilitaju ja sinu keskendumus suhtlemisele. Aga enne kõike muud märkab ta su lõhna ja naise jaoks pole midagi seksikamat kui mees, kes lõhnab hästi.

Igal härrasmehel peaks olema oma signatuurlõhn. Parfüüm on osa su isiklikust stiilist ning seksikas ja mehelik lõhn muudab sind silmapilkselt veetlevamaks, seksikamaks ja väliselt mõjukamaks. Teadus kinnitab nii.

Liverpooli ülikooli ja Unileveri uuringulabori koostöös tehtud uuringu käigus leiti järgnevat: oma loomuliku kehalõhna muutmine ehk lõhnaõli kandmine võib muuta sind enesekindlamaks ning see teeb sind naiste jaoks atraktiivsemaks. Tõsilugu.

Uuring ilmus väljaandes International Journal of Cosmetic Science. Teadlased lasid meestel kanda nädala jooksul iga päev parfüümi ning siis vaadati üle, kuidas on nad ise oma enesekindluse taset hinnanud ning kuidas on teised seda tajunud.

Leiti, et lõhna kandes tundsid mehed end märkimisväärselt enesekindlamana. Ning kui mehed kandsid parfüümi, siis tajusid naised neid seksuaalselt veetlevamana isegi siis, kui said neid vaid näha, mitte nende lõhna tunda.

Niisiis vali endale üks hea lõhn – mis kindlasti peab küll sobima su kehakeemiaga. Allpool viis seksikaimat meesteparfüümi kevadel 2017.   

Colonia Mirra, Acqua di Parma

Üks turu tumedamate ja sensuaalsemate lõhnade tootjaid on oma uude parfüümi pannud kokku rahustava patšuli, värske apelsiniõie, muskaatpähkli ja õrnad vihjed mürrile. Nii on saadud hüpnootiline lõhn salapärasele mehele, kellest naised eemale ei suuda hoida.

Foto: Tootja

Citizen X, Ex Nihilo

Karge mastiksipuu, provokatiivne valge pipar ja muskus. Puidune, elegantne, mehelikkuse võrdkuju. Sobib klassikalise elutarkusega mehele.

Foto: Tootja

Amazingreen, Comme des Garçons

Värskemat ja tuulehõngulisemat sorti lõhn. Palmipuulehed, roheline pipar ja kastetolm, kõrval suitsune püssirohi ja valge muskus.   

Foto: Tootja

Santal 33, Le Labo

Kardemoni, sandlipuu, naha, muskuse ja ambra vürtsikad noodid – magneetiline ja kaasakiskuv lõhn.  

Foto: Tootja

Black Leather, CLEAN

Üks teravaservalisemaid lõhnu turul. Segu vürtsikast ja mahedast, sisaldab rahustavat muskust, tsitruselist bergamotti ja musta pipart, kõrval õrnad musta orhidee, kadaka ja värskendava piparmündi noodid.  

Foto: Tootja