Foto: VIDA PRESS
Ilu ja mood
29. mai 2017, 15:01

6 olukorda, kui sa ei tohiks mingil juhul kanda varbavaheplätusid

FHMi naisautor leiab, et mehed võiks suvel pigem kanda tenniseid. Või purjeriidest kingi. Ja kui muidu ei saa, siis varbavaheplätusid – tingimusel, et pediküür on enam-vähem tehtud, kuskilt ei kooru surnud nahka ja jalalabad ei näe välja nagu kuuluksid need lumeinimesele. Või kääbikule. Mis puutub kääbikujalgadesse, siis on see ka üks neist kuuest olukorrast, kus sa tõesti ei tohiks mingil juhul minimalistlikke plätusid kanda, vähemalt mitte enne kodutöö ärategemist.

1. Kui sul on Frodo jalad

Kujuta ette, kuidas "Sõrmuste isanda" Frodo Paunastele varbavaheplätud sobiks. Ei sobiks. Sulle, karvajalale, ka mitte. Vahata, raseeri, laserda, mida iganes – lihtsalt saa neist puhmastest lahti.

2. Harrastades sportlikke tegevusi asfaldil ja betoonil

Kui sa tegeled rulasõidu, maahoki või jalgrattasõiduga, siis on see juba turvalisuse küsimus. Ühelegi naisele (ega ka mehele) ei meeldi plätudes mehejalad, mis on õnnetusjuhtumi järel puruks kraabitud ja voolavad verd.

3. Pulmas

Varbavaheplätusid tohib pulmas kanda siis ja ainult siis, kui pidu tõesti toimub rannaliival. Kui liiv jääb peopaigast kasvõi 10 meetri kaugusele, siis unusta ära.

4. Ühistranspordis

Bussid-trammid pole reeglina liiga puhta põrandaga. Ja süütud kaasreisijad ei peaks sinu pärast kannatama.

5. Esimesel kohtingul

Kui sul on esmakohtingul plätud jalas, siis on see võrreldav olukorraga, kus naine ütleb: "Hoia mu popkorni, ma lähen käin s**al ära".

6. Tööintervjuul

Võib-olla sobib, kui sa kandideerid rannavalvuriks. Muudel juhtudel võid aga olla päris kindel, et selle töökoha saab keegi teine.