Prantsusmaa esiledi Brigitte Macron Foto: Vida Press
Ilu ja mood
26. mai 2017, 12:18

NATO esileedide stiiliduell: kes võidab moekarika? (3)

Kuigi NATO tippkohtumine Brüsselis pole kuidagi seotud moega, siis neil harvadel juhtudel, kui maailma mõjukaimate meestega on kaasas ka nende kaasad, ei saa moest üle ega ümber. Kes siis on kõige stiilsem NATO esileedi?

NATO seekordse tippkohtumise juures pälvisid enim tähelepanu kindlasti hoopis niiöelda NATO esileedid ehk NATO kõige mõjukaimate meeste kaasad ja nende riided. Kõige enam hoiti silma peal loomulikult Prantsusmaa uue presidendi Emmanuel Macroni abikaasa Brigitte ja USA esileedi Melania Trumpi garderoobidel, kes on tuntud oma kalli maitse poolest. Kes neist ja teistest esileedidest pani riietusega kümnesse?

Brigitte Macron (Prantsusmaa esileedi): 64-aastane esileedi tahab kindlasti näha tegelikust noorem välja ning oma lühikese Louis Vuittoni kleidikese ja vööga meenutab pigem mõnda jõukat 20ndates tibi kui presidendi abikaasat. Küsitav on ka naise õlal rippuv Louis Vuittoni mitme tuhande eurone kott. Kas sellises seltskonnas on tõesti vaja eputada kalliste luksustoodetega, kui on selge, et ta pole ainuke, kelle rahakott lubab selliseid asju soetada?

Melania Trump (USA esileedi): erinevalt Macronist tahab Melania hirmsasti näha tegelikust veidi vanem välja. Dolce & Gabbana hirmkallis must pitskleit on küll ilus ja sobib kandjale kui valatult, kuid on antud olukorras ehk liiga morbiidne.

Emine Gulbaran Erdogan (Türgi esileedi): klassikaline ja väga väljapeetud valik, mille kohta ei saa kuidagi ühtegi halba sõna öelda.

Belgia kuninganna Mathide: antud seltskonnas on selline kevadine kleit kindlasti kõige silmapaistvam valik ja seda sugugi mitte halvas tähenduses. Sobib kandjale kui valatult ning teeb oma lihtsuses kindlasti pika puuga teistele ära. Plusspunktid ka hetkel väga trendikate kellukesevarrukate eest.

NATO peasekretäri Jens Stoltenbergi partner Ingrid Schulerud: sinine on värv, mida kandes ei saa kunagi eksida. Näiteks on see Euroopa sinivereliste üks lemmiktoone, mida kanda. Väljapeetud valik, mis on ehk veidi igav ja vajaks mingisugustki särtsu mõne aksessuaari näol.

Solveenia peaministri partner Mojca Stropnik: toon toonis kleit ja mantel on klassika, mida sellist laadi üritustel kanda. Roosa on ühtlasi ka värvitoon, mis on hetkel väga populaarne. Samas on tegemist värviga, mida ehk ei peaks veidi vanemad naised nii julgelt kandma. Komplekti juures olev roosa kott on aga juba liiast ning näitab, et üleliia ei ole siiski kogu komplekti kokku pannes mõeldud.

Islandi esileedi Thora Margret Baldvinsdottir:lLihtne, kuid samas silmapaistev. Hea näide sellest, et figuurijärgivaid kleite võivad kanda ka veidi volüümikamad naised, kui need istuvad hästi. Kroogetega kleit muudab figuuri kaunilt naiselikuks.

Bulgaaria presidendi partner Desislava Radeva: kleit, mis kaunistab kandjat ning on vaieldamatult esileedide seas üks silmapaistvamaid. Üldmulje rikub kahjuks igav soeng või õigemini selle puudumine.

Belgia peaministri partner Amelie Derbaudrenghien: igav. Nukulikud, A-lõikelise seelikuosaga kleidid on miski, millest täiskasvanud naistel tasub pigem eemale hoida. Valge jällegi on värvitoon, mis enamasti kedagi ei kaunista ning nõuab väga head jumet.