PULMASPIKKER | Pulmatoitlustuse ettevõte: alustage cateringi otsimist võimalikult vara!
"Meie soovitus on hakata peokorraldusega võimalikult varakult pihta, siis jõuab rahulikult kõik läbi mõelda, on aega menüüd ja kooki proovida, leppida kokku laudade kaunistuses ja muudes pisiasjades,“ räägib Annika Pillerpau 4 Sisters’ Kitchen Cateringist.
Pillerpau nendib, et iga pulmatoitlustus on veidi erinev – ehk siis, kui on lihtsam pulm, valitakse ka lihtsam menüü, suursugusema pulma puhul on ka lauasoov rikkalikum
"Pulmadeks valitakse toitlustus hinna ning toiduvaliku järgi. Kuna pulm on väga kulukas kogu perekonnale, siis tihti saab siinkohal määravaks hind,“ tunnistab Pillerpau.
Peamine nõue, mis toidule esitatakse, on värske ja põnev. "Samas palutakse ka veidi vana klassikat nagu kartulisalat ja singirullid,“ lisab ta.
Lõpetuseks annab 4 Sisters’ Kitchen Catering abiellujatele hea nõuande: uskuge toidukoguseid, mida cateringi ettevõtted välja pakuvad.
"Klientidel on tihti hirm, et äkki jääb toidulaud kesiseks või portsud liiga väikeseks. Cateringi kokad ja projektijuhid teavad hästi, palju süüakse erineva pikkuse ning kuluga üritustel, samuti pulmades,“ kinnitab Pillerpau.
(hind alates 14.50+km)
SOE BUFFEE
Veise välisfilee punaveini marinaadis
Pardikoib punaveini kastmes
Ahjus küpsetatud kartul ja sibul palsamiäädika marinaadis/Ahjus röstitud köögivili
Kodune rukkileib, maitsevõi
KÜLM BUFFEE
Maasikasalat grillitud halloumi juustu ja serrano singiga
Nizza salat peedi ja vutimunaga
Toekas teraviljasalat lõhega
SUUPISTE
LIHAVALIK
Rostbiif
Hõrk kanamaksapatee
Suitsupart
Maasuitsusink
Pohla-punase sibula vürtsmoos kadakamarja ja rosmariiniga
Rabarberi-ingveri vürtsmoos
KALAVALIK
Külmsuitsulõhe terriin avokaadokreemiga
Äkiline lõhefilee tšilli-küüslaugu marinaadis
Kilurull sinepi ja sibula marinaadis
Mädarõikavaht
TAIMETOIT
Herne-mündi põldoa dipp
Hummus
Röstpeedihummus
Köögivilja krõpsud
Crissini, kihnusaia krõbedik, rukkileiva krõbedik
Krõmps värskelt hapendatud kurk