Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
22. mai 2017, 23:39

UUS TRENN: tao end vormi pulkadega!

Kas oled kunagi käinud rühma­treeningus, kus kõhulihaseharjutused mõjuvad täieliku puhkusena? Spordiklubi MyFitness uus treening MyBeat on just niisugune. Hästi ­lõbus, aga nii intensiivne, et järgmisel hommikul on raskusi voodist tõusmisega.

Rocca al Mare MyFitnessi treener Siret Sulaoja jagab igale huvilisele enne trenni algust paari täiesti ehtsaid trummipulki ja annab lihtsad juhised, kuidas sellest treeningust viimast võtta: «Lööge trummipulkadega nii kõvasti vastu matti, kui vähegi suudate. Lööge nii, et pulgad puruks!»

Selles trennis käib Sireti sõnul igas vanuses naisi, nii noori kui ka vanemaid. Isegi paar meest on käinud ja trenniga väga rahule jäänud. «Kolm naist ongi minu soovitust järginud – kolm paari trummipulki on selles treeningus juba katki pekstud!» naerab ta.

Selg tuleb terve tunni jooksul hoida võimalikult sirge, pea on selja pikendus. «Homme hommikul on seljavalu garanteeritud, sest siin saavad koormust lihased, mida me tavalises aeroobikatreeningus enamasti ei pinguta,» hoiatab ta juba ette. «Pidage meeles, MyBeat on tunniplaanis punasega märgitud trenn – see tähendab, et juba tunni alguses tõuseb pulss kõrgele ja jääbki üles!»

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse