Ilu ja mood
20. mai 2017, 04:00

Seitse moekamat ülerõivast kevadeks! (1)

Kuigi jakihooaeg peaks juba ammu käes olema, siis Eestis annab seda veel mõned nädalad kindlasti oodata. Tulemata ta ei jää aga kindlasti ning selleks tasub valmis olla.

Kuigi kevad on ammu alanud, siis päris jakihooaeg veel alanud ei ole. Samas on, mida oodata, sest jakimoode on kõvasti. Ühiseks märksõnaks on aga see, et moekas jakk peab olema silmapaistev.

Need on selle kevadsuve kõige moekamad jakid:

Teksatagi

Tagid on moeareenil ilma teinud juba mitu hooaega. Tänavune moetagi on veidi oversize mõõdus ning ideaalis ka pilkupüüdvate kaunistustega.

Mango 49,99 €

Kimonojakk

Kimonod on sel hooajal eriti populaarsed ning neist inspireeritud jakid samuti. Seejuures on võimalik soetada nii selliseid, mis sobivad sooja suvepäeva, kui ka veidi paksemaid, millega kevadel ringi käia.

Stradivarius 25,95 €

Militaarsete mõjutustega jakid

Seejuures on eriti populaarsed just velvetist, naiselikuma lõikega militaarjakid.

Stradivarius 69,95 €

Pastelsed motikajakid

Motikajakk on mõnes mõttes moeklassika, kuid sel hooajal võiks tavapärase musta vahetada näiteks roosaka või sinise pööratud nahast jaki vastu.

Zara 99,95 €

Tepitud joped

Kui tavaliselt on sellised joped enamasti siiski talvele omased, siis nüüd on neist saadaval ka õhemad variandid, mis on põhjamaises kliimas kindlasti väga praktilised.

Massimo Dutti 79,95 €

Chanelilikud jakid

Kõik teavad kuulsaid Chaneli tviidjakke, kuid vähesed saavad endale neid mitmeid tuhandeid eurosid maksvaid jakke lubada. Sel hooajal on aga tviidjakid eriti popid ja chanelilikke jakke kõik kohad täis. Seejuures on see kindlasti üks sellistest trendidest, mida sobib ühtviisi kanda nii noortel kui ka vanematel moefännidel.

Zara 69,95 €

Silmapaistvate varrukatega jakid/mantlid

Varrukad on sel hooajal fookuses ning nii polegi midagi imestada, et tavaliste sirgete varrukate asemel võiks ka jaki või mantli varrukas olla veidi erilisema kujuga.

Zara 69,95 €