Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
15. mai 2017, 13:57

EKSPERT TEATAB: iga paarike oleks õnnelikum, kui nad käiksid sekspidudel (8)

Kas oleksid suhte päästmise nimel proovima seksimist võõrastega? Nimelt väidab üks Londoni suhte-ekspert, et paarikesed saavad abielu päästa ja olla suhtes tõeliselt õnnelikud vaid siis, kui hullavad mõnikord sekspidudel ka võõrastega.

Kahe lapse ema Louise Van Der Velde väidab, et avatud suhe on see võti, mis tagab terve ja õnneliku abielu, vhendab The Sun.

Paljud meist usuvad, et kui suhtes või abielus olles jagada voodit kellegi võõraga, siis ajab just suhte lörri ja teeb kõigile osapooltele haiget.

Kui suhtenõustaja Louise Van Der Velde väidab vastupidist. Ta suisa soovitab osaleda rajudel sekspidudel, et kogeda ja eksperimenteerida.

42-aastane Louise on lesknaine, kes on veendunud, et monogaamia pole õige eluviis.

Ta peab swingeriseminare, korraldab 48 tundi kestvaid tantrasessioone ja korraldab erinevaid töötubasid, kus aitab inimestel vabastada peidetud ihasid.

Naine kogub kokku inimesed, kel laseb end aluspesuni paljaks kiskuda ja siis oma partnereid võrgutama asuda. Võrgutatav partner on kaetud silmadega, mistõttu peaks meelitused õli, puudutuste, šokolaadi ja kõige muuga olema eriti mõjusad... 

Enamik kliente on vanuses 30-45. Kokku tulevad vallalised naised, paarikesed, kuid suurema enamuse moodustavad osalejatest mehed.
 
Louise paljastab, et enamus paare tahab kogeda seksi kolmekesi, kus uueks osaliseks on keegi  võõras naine.
 
Eksperdi sõnul kaob sellise ühte puhul armukadedus ja inimesed mõistavad üksteist.
 
"Kui olete paarina koos tööd teinud ja mänginud ning uus asju kogenud, siis miks peaks üldse keegi kõrvalt afääri tahtma?" väidab Louise, et kui asi oleks tema teha, siis sunniks ta kõik inimesed swingeritena elama.
 
Louise sõnul tulevad mehed tema juurde enesekindlate ja avatud meelega, kuid naised vajavad mõningast veenmist.
 
Enda sõnul ta aitab naistel leida endas sisemise jumalanna ja tohutu jõu. 
 
Tekkis huvi?
 
Vaata SIIT!