Foto: Kristjan Lepp/Instagram
Mitmesugust
15. mai 2017, 11:02

SUUR GALERII: Eesti staaride imelised emad

Eilse emadepäeva valguses leidsid inimesed üle maailma selle hetke, et külla sõita kaugel (või miks mitte naabruses) elavatele emadele ja veeta päev pühendudes just neile. Lisaks pani siiras päev tuhlama ka lapsepõlvefotodes ja jagama neid sotsiaalmeedia vahendusel teise sõpradega.

Meie aga hoidsime silma peal Eesti staaride sotsiaalmeedia postitustel ja panime kokku muheda galerii nende armastusväärsetest emadepäeva hetkedest ja mõtetest.

1. Laulja Maria Listra ema Liiviga: "Minu ema. Pärast mõningast uurimist olen jõudnud ikkagi järeldusele, et kaks kõva kivi võivad täitsa normaalselt jahvatada. Kangus mulle meeldib, ja see tuli kaasa ka!"

A post shared by Maria Listra (@marialistra) on


2. Elina Born jagas fotot emast, kes on fotol täpselt sama vana nagu tema praegu.

A post shared by ELINA BORN (@elinaborn) on


3. Ott Lepland ja ema Külli.

A post shared by Ott Lepland (@ott.lepland) on


4. Muusik Mick Pedaja kostitas sõpru ja fänne
eriti lõbusa fotoga emast ja vanaemast. "Jep, nad on päriselt ka sellised," kommenteerib ta.

A post shared by Mick Pedaja (@mickpedaja) on


5. Birgit Sarrap: "Minu superemme ja maailma parim vanaema!"

A post shared by B I R G I T (@birgitofficial) on


7. Getter Jaani jagas vahvat perepilti ja pani kirja siirad read: "Iidolid ja eeskujud, kaks võrratut naist keda tõeliselt imetlen ja austan, minu kallid ema ja vanaema! Aitäh, et mul olemas olete!

Üks suurimaid kingitusi, mida saab emadele, vanaemadele, vanavanaemadele teha on neid armastada. Lausuda otse südamest kui kallid nad meile on ja mida nad meile tähendavad. Uskumatu milline jõud on armastusel ja sõnadel! Sõna, lause, mis tuleb otse südamest, annab tohutult palju positiivset energiat ja toob naeratuse näole!"


8. Eesti Laulust tuntuks saanud kogenud lauljatar Laura Prits näitas, kust on tema kaunid juuksed pärit!


9. Lauri Pihlap jagas lõbusat fotokollaaži, kus ilutseb nii tema ema, isa kui ka vanaema, kes oleks emadepäeval saanud 94aastaseks.

A post shared by Lauri Pihlap (@lauripihlap) on


10. Tänavuse Eesti Laulu kõige noorem finalist Maian pani titafoto kõrvale kirja südantlõhestavad sõnad: "Ilusat emadepäeva mu kõige imelisemale ja ilusamale emale. Aitäh, et sa suudad meie kolmega hakkama saada ja ma olen nii meeletult tänulik, et ma olen ära teeninud sellise emme, keda saan kutsuda oma parimaks sõbraks, mentoriks ja iidoliks. Ma armastan sind!"

A post shared by Maian (@pisikemaian) on


11. Kunagise saatejuhi ja modelli Evely Ventsli sõnul hoiab ikka veel ema käest kinni, kui tema kõrval jalutab.

A post shared by Evely Ventsli (@fkv) on