Suhted

Appi, mul on sünnipäev, pääseks ometi õnnitlustest! (6)

LISA KOMMENTAAR

eviiv13. mai 2017, 18:44
Ei meeldi üldse sünnipäevad ja siis see järjekorras õnnitlemised.Põgeneks kohe !!!
miks nii14. mai 2017, 13:21
põgenemine on nõrkadele. tugevad saavad ka ära-ütlemisega hakkama. mina saan. saad sina ka :D
Mina13. mai 2017, 14:26
Ei saa nendest aru, aga inimesi on igasuguseid. Mulle meeldib väga, et sõbrad ja sugulased tulevad külla. Valmistan juba aegsasti ette ja katan korraliku laua, istume, vestleme, sõõme ja ka väike naps käib asja juurde. Ka sõbrad-tuttavad teevad nii. Tore ju.
hulgus13. mai 2017, 10:48
mobla lülitan vällja kõigile ütlen juba varakult et olen reisil.j õhtul võtan enda terviseks ühe pitsi strohi. parim sünnipäev mida tahta võib.
CV13. mai 2017, 09:51
Mul samuti FB sünnipäev blokeeritud. Kõige ebameeldivam oli suures naistekollektiivis töötada, kui tehti sünnipäevalapsele eurone ring (kingiti raha). Mina olin ainuke kes sellest kammajaast osa ei võtnud ja ka enda jaoks keelasin kogumise. Vaadati nagu veidrikku ja koonerit, samas paar naist vaikselt tunnustasid, et nemad tahaksid ka niimoodi toimida, aga julgusest jääb puudu. Keskealised ja vanemad naised on ikka kommetes eriti kinni. Et kuidas - su lauanaabril (ja poolsõbrannal on sünnipäev ja sa ei anna raha? Praegu töötan aastaid Norras ning siin ei tee keegi tööjuures sünnipäevast välja, kuigi meil on midagi 7 rahvuse esindajad koos. Mulle väga sobib. Noh, aga eks igaühel on omad kiiksud.
mmm13. mai 2017, 09:29
Ootan aega, mil Eestis muutuks traditsiooniks see, et sõbrad teevad sünnipäevalapsele peo, mitte vastupidi.
Mis sünnipäev see on, kui pead ise rügama ja teisi teenindama ?