Foto: adriana / Instagram
Ilu ja mood
10. mai 2017, 12:06

Kuidas taltsutada moehullu naist? Kingi talle IKEA pesu

Kuigi naljakuu on läbi, võib nalja ikka teha – eriti, kui see aitab veidike korrale kutsuda moehullu naist, kes ihaldatud kaubamärgiga pesutüki või kotikese peale võib hakkama panna teie grillmajakese jaoks aastaid kogutud raha. Kuigi seda naljakingitust ei maksa küll sel pühapäeval teha oma laste emale ... 

Ülipopulaarne Rootsi kodukaupade müüja IKEA alustab sel kevadel Lätti oma kaubamaja ehitust ja kavatseb järgmise sammuna laieneda ka Eestisse. Eeskätt soodsa mööbli poolest tuntud kaubanduskett sai Bored Panda teatel hiljuti natuke villast visata, kui hirmkallis moebränd Balenciaga pani müügile 2145 dollarit (1970 eurot) maksva sinise koti.

Balenciaga mahukas kott on sinisest nahast – aga sarnaneb väga suures osas IKEA tuntud Frakta-kotiga. Rootsi keti toekas kunstmaterjalist kott on samuti sinine, ent maksab USAs vaid 99 dollarisenti. Nii tuli IKEA välja pilareklaamiga, milles rõhuti enda koti ja Balenciaga oma hinnavahele.

Inimesed said sellest loost hoogu ning asusid kotist disainima oma IKEA-moetooteid.

Väga võimalik, et sulgi on kodus mõni näiteks Soome IKEAst pärit Frakta-kott. Ühtlasi ka moe- ja kaubamärgihull naine ning natuke niidi-nõelaga ümberkäimise oskust. Või mõni sõber, kel õmblusmasin ja nõks naljasoont.

Nii võid oma naisele õmmelda näiteks IKEA põlle, korseti, kleidi ... ja isegi stringid.  

Milliseid esemeid saab teha IKEA kotist, vaata SIIT ja moehullu naise kaasana juuresolevast galeriist.