Brigitte Macron on naine, kes tõusnud keeleõpetaja ametikohalt Prantsuse esileediks.Foto: Instagram
Mitmesugust
8. mai 2017, 15:06

Kas imestate, et Prantsusmaa vast valitud presidendil on nii kuum naine? Pariislannad teavad, kuidas ka 60ndates eriti hea välja näha!

Kas imestate, et Prantsusmaa vast valitud presidendil on nii kuum ent küps naine? Prantslannad teavad, kuidas ka 60ndates eriti hea välja näha ja mida mitte kanda. Võta õppust!

Maailma üks esimesi supermodelle ja Chanel'i ning Karl Lagerfeldi lemmikmuusa Ines De La Fressange (59) jagab trükisoojas raamatus soovitusi, kuidas igas olukorras šikk välja näha. Vaatame põnevamad soovitused üle!

Püksseelik on tobe. Inese sõnul tuleks kanda üks rõivaese. Vali kas püksid või seelik, ent mitte püksseelikut. See on tema meelest lihtsalt tobe. Lisaks tuleks ettevaatlik olla liiga lühikeste seelikute ja üleüldse paljastavate riietega, sest me ei taha endast ju jätta odavat muljet.

Retuusid tuleks keelustada. Ka retuuse ei salli moeikoon absoluutselt. "Need tuleks lausa keelustada," kirjutab ta. "Kui sa oled peenike, näevad need kohutavad välja. Kui oled korpulentsem - samuti kohutavad. Vahel paistavad läbi või läigivad. Aeg-ajalt tekib tunne, et oled unustanud midagi jalga panna. Ei, ei, ei!"

Kombineeri elegantset ja mugavat. Pariisitar soovitab välimusele nooruslikust lisada täiesti tavapärase särgiga. Osta lihtne H&M särk ja kanna neid viisakamate pükste või teksastega.

Hea vormi saladus on õigel ajal söömise lõpetamine. Endise modelli sõnul armastab ta üle kõige juustu, veini, saia... Nagu õige pariisitar ikka! "Kõik see gluteenivaba toitumine on minu arvates arulagedus," tunnistab ta. Tema trikk seisneb aga selles, et ta lõpetab söömise kohe, kui kõht täis saab ja sööb alles siis, kui kõht tühi. "Ma söön alles siis, kui olen näljane, näiteks hommikul ärgates ei ole mul kõht tühi ja tavaliselt söön alles veidi enne lõunat."

"Mulle ei meeldi ilukirurgia". Ines De La Fressange sõnul pole kortsudes küll midagi atraktiivset, ent ilukirurgiast hoiab ta heaga eemale. "Ma ei taha näost välja näha nagu kass, paraku paljud botoxi armastajad just sellised välja näevad."

Läbipaistvad rinnahoidjapaeladon suur ei. Moeikoon on nende vastu lausa allergiline! "Kui sa tõesti tahad näidata, et sa ei kanna rinnahoidjat, siis ära kannagi!"

Krokside vastu tuleb võidelda. Naise sõnul pole üldse tähtsust, et kroksid on ühed läbi aegade müüvamad jalanõud üldse. Kroksid on tema arvates nii jubedad, et nende vastu tuleks lausa võidelda. "Isegi kui need on laste jaoks ülimugavad! Stiilitunnetus algab juba varajasest lapsepõlvest..." ironiseerib ta.