Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
3. mai 2017, 07:49

Kersti Toots: "Tuleb julgeda suhtest lahti lasta ja oma tee leida."

Mõni aasta tagasi naiskodukaitsjatega liitunud ärinaine Kersti Toots jätkab mugavustsoonidest väljatulemist. Ta paneb end proovile viietunnises omalaadi elukogemuslikus koolituses, kus räägitakse avatult nii oma õppetundidest, armastusest kui ka kõige intiimsematest suhteteemadest.

Kersti Toots (51) pillub antud teemadel mõnuga särisevaid repliike. Küsimusele, kas naistele on meeste juures rahakoti suurus oluline, vastab ta, et loomulikult on. «Armastus saab kuuse all väga ruttu otsa.» Samuti teatab ta, et ei vaheta põhimõtteliselt ühtki lambipirni, kui tal on kolm meest kodus. «Ole naine ja lase mehel olla mees» ongi tema peamine moto.

Ürituse pealkiri on intrigeeriv: «Tule minuga voodisse». Kuidas selle voodieluga on?

Meie tiim on seitsmeliikmeline. Margareth, kes on selle koolitusidee autor, kutsus meid kohtumisteks oma koju. Kuna tal on vaid paar tooli, oli mõnusaim paik, kus saime end sisse seada, tema king size bed. Sellest tuli ka pealkirja mõte. Selle alla mahuvad kõik need teemad, mida avalikult ei räägita, kuid millest tahaks hirmsasti kuulda ja mille kohta head nõu saada. Voodi on kui hingeline paljastus. Voodis minnakse tülli, lepitakse, algab uus elu. Voodis juhtub imesid.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse