Sisuturundus
7. november 2017, 12:50

Kõhuplastika aitab, kui trennist ja toitumiskavast jääb väheks

Kas sinu kõhupiirkonnas on lõtvunud nahka hoolimata sellest, et oled füüsiliselt heas vormis, teed trenni ja toitud tervislikult? Sa ei ole oma murega üksi! Ja õnneks on olemas ka lahendus – maailmas üha populaarsust koguv kõhuplastika operatsioon pakub võimalust taastada kõhupiirkonna sile ja kaunis välimus.

Kõhuplastika pakub lahendust lootusetuna näivas olukorras

Kuigi trenni tegemise, õige toitumise, massaaži ja muude võtete abil on võimalik füüsilist vormi parandada ja vööpiirkonda kaunimaks muuta, ei pruugi see soovitud tulemusi tuua. Kui kõhu pikilihased on üksteisest eemaldunud ja pikaajaline kõhunaha venimine kõhupiirkonda soovimatud voldid jätnud, siis ainult trenni ja toitumisega nendest vabaneda kahjuks võimalik pole. Kõhuplastika ehk kõhupiirkonna lõtvunud naha ja rasvakihi kirurgiline eemaldamine koos lihaste pinguldamisega pakub selles lootusetuna näivas olukorras head ja komplikatsioonivaeset lahendust.

Milles protseduur seisneb?

Kõhuplastika on üldiselt turvaline ja komplikatsioonivaene iluprotseduur. Vastavalt sinu soovidele ja arsti nõule saad valida kas osalist (mini-) (naha pinguldamine, eelkõige alaosa välimuse korrigeerimiseks) või terviklikku (täis-) kõhuplastikat (naba ümberpaigutamine, naha ja lihaste pinguldamine). Et tagada võimalikult hea tulemus, võib lõikust täiendada ka puusapiirkonna rasvaimuga.

Komplikatsioone tuleb ette harva, kuid kogenud arstid on nendeks valmis kas sobivate ravimeetodite või hilisemate korrigeerimisvõimalustega.

Kellele sobib kõhuplastika operatsioon?

Kõhuplastika on sobilik nii meestele kui naistele, kes on hea tervise ja stabiilse kaaluga. Kui soovid veel kaalust alla võtta, on soovitav seda teha enne protseduuri. Samuti tasub operatsioon edasi lükata, kui plaanid veel lapsi sünnitada. Nimelt võivad rasedusega kõhuplastika ajal pinguldatud pikilihased üksteisest eemalduda.

Rõõm saledamast taljest juba mõne päeva pärast

Operatsioonijärgne turse ja paistetus alanevad üldjuhul mõne päevaga ning kaunim vöökoht tuleb esile. Kuigi täielik taastumine võtab aega mitu kuud, näitavad meie kogemused, et enamik patsiente on kõhuplastika tulemusega väga rahul ja rõõmustavad oma uue välimuse üle. Näiteks saad kanda liibuvamaid rõivaid, enesekindlamalt trennis, rannas, kohtumistel ja pidudel käia.

Mitte ainult iluoperatsioon

Kõhuplastikaga on võimalik saada saledam ja kaunim vöökoht, kuid põhjuseid operatsiooni läbimiseks on teisigi. Näiteks paraneb protseduuri järel tavaliselt rüht ja füüsiline vorm. Samuti võib kõhupiirkonnas oleva üleliigse rasva eemaldamine parandada keha insuliinitundlikkust ja nii vähendada II tüüpi diabeedi riski.

Kui soovid teada, kas sulle sobib kõhuplastika operatsioon, tule konsultatsioonile.

Rohkem teavet kõhuplastika protseduuri kohta leiad siin.