Foto: Riina Põldroos
Ilu ja mood
26. aprill 2017, 09:32

KLASSIKALINE VALGE VÕI VÄRVILINE LILLEMERI: vaata Riina Põldroosi uut romantilist pulmakollektsiooni! (2)

Riina Põldroosi värskelt valminud romantilisest kollektsioonist leiab nii tärkavate lillede motiividega, minimalistliku joonega elegantselt langevaid kui ka disaineri tuntud linnutiivamotiiviga pulmakleite.

"Lisaks klassikalisele valgele võib pruut valida ka midagi ebatraditsioonilisemat, olgu selleks siis õhkõrnade värviliste lillede meri, valgest pitskleidist kaunilt läbikumavad värvilised aluskangad või hoopis teiseks päevaks müütilise ükssarviku motiiviga varrukatega top, mis sobib suurepäraselt jahedasse Eestimaa suveõhtusse, samuti leiab kollektsioonist kauni pitspluusi ja pükstega komplekti," kirjeldab Põldroos.

Põldroos on pulmakollektsioonis on materjalidena kasutatud siidi, tülli ja laserlõikusega 3D-pitsi, kleite kaunistavad käsitsi lõigatud sametaplikatsioonid, pärlkaunistused ning satiinvööd.

"Kuna tegemist on valmiskollektsiooniga, on selle hinnad soodsamad kui eritellimusena valmistatavate pulmakleitide puhul," lubab Põldroos, et kõikide mudelite puhul on võimalik teha väikesi kandjale vastavaid kohandusi.