Foto: VIDA PRESS
Suhted
20. aprill 2017, 15:56

Ai! 3 sekspoosi, millega võid murda oma peenise (7)

2014. aastal avaldati USA uroloogiaajakirjas uuring, mis käsitles 44 peenise murdmise juhtumit. 28 neist olid seotud kindla sekspoosiga – ja halb uudis on see, et need on ühed kõige levinumad asendid üldse. Riista murdmise võimalustest koostas ülevaate Maxim.

Kui sa oled kunagi mõne luu murdnud, siis tead, kui kuradi valus see on. Aga teate, missugune valu on veel nõmedam? Selle alumise asjanduse murdmine. Saate aru küll, mida siin silmas peetakse.

Jah, jutt on tõepoolest peenisest. Ja kui täpne olla, siis riista murdmisest seksi ajal. Just siis, kui sa mõtled, et seks on ikka õudselt mõnus, istub temake äkitselt valesti su väikemehele või sa ise lükkad selle kogemata mööda ja ta reieluu vastu – raks! Sinna läks su neetud mehelikkus. Halb õnn, paha lugu.

Medical Daily teatel juhtub peenist "murdes" nii: sa kuuled praksu või plõksu, erektsioon kaob kiiresti ning riist võtab sinise ja lilla tooni, mille põhjuseks on vere kogunemine su kahjustatud suguorganisse.

Siinkohal tuleb märkida, et peenise murdmine ei tähenda selle murdmist otseses mõttes, sest riistas pole ühtki luud. Murdmine kujutab augu rebimist tunica albuginea'sse ehk sidekoekesta. See on riista osa, mis vastutab erektsiooni eest.

2014. aastal avaldati väljaandes Advances in Urology uuring, mis käsitles murtud peeniseid. 44 uuritud juhtumist 28 põhjuseks oli kolm kindlat peenis-tupes-asendit. Mida peaks ilmselt vältima ... kui see poleks nii keerukas.

1. Ratsaasend

Pooled uuritud peenisemurrud tekkisid sellest, et naine istus kauboitüdruku poosis mehe riista peal. 

"Selles asendis kontrollib naine liikumist oma keharaskusega, istudes peenise peal," kirjutati uuringus. "Kui vahekorras läheb miski viltu, ei saa mees seda katkestada."

2. Koerapoos

29% riistaräsimistest juhtusid seepärast, et mees lähenes naisele tagant veidi liiga innukalt.

"Selles poosis rakendab mees oma tõugetesse palju jõudu, mis võib viia vale suunamiseni, kui ta pole hoolikas," märgiti uuringus.

3. Misjonäriasend

Ja kolmas ohtlik poos on misjonäriasend. Jah, just see kõige levinum sekspoos. Seksiasendite keedukartul: igav, aga igapäevane.

***

Niisiis: ka kõige rahulikum ja igavam poos võib lõppeda peenise vigastamisega. Samas peab märkima, et peenise murdmise tõenäosus on väga väike. Aga kui see siiski juhtub, siis peaksid käituma järgnevalt:

1. Nuta.

2. Pöördu otsekohe EMOsse meditsiinilise abi saamiseks.

3. Nuta veel. Sul on selleks igati õigus.

Kui oled haiglasse jõudnud, siis peavad arstid rebenenud kudet kirurgiliselt parandama, aga ära liialt muretse: see on väike operatsioon, mis võtab umbes tunnikese. Ning umbes kuu aja pärast saad jälle seksida.