Mitmesugust
19. aprill 2017, 08:02

Kaisa Selde: "Minu ja Mardi lähedust ning hingesugulust ei saa meilt keegi võtta ja see suhe kestab elu lõpuni."

Näitlejad Kaisa Selde ja Mart Müürisepp räägivad avatult oma suhtest, armastusest ning sõprusest ja kõigest sellest, mis neid aastate jooksul koos on hoidnud. «Oleme hingesugulased. Seda ei saa meilt keegi võtta,» ütleb naine.

Näosaatest ja «Suurest komöödia­õhtust» tuntuks saanud NUKU teatri näitlejad Mart Müürisepp (25) ja Kaisa Selde (30) tulevad rahva ette uue ja vürtsika etendusega «Baariteraapia». Nad ütlevad, et tunnevad teineteist läbi ja lõhki. Praegu ühendab neid peamiselt sõprus, kuid nad on oma suhtesuppi korduvalt üles soojendanud. Näitlejanna on öelnud, et tema ja Mardi lähedust ning hingesugulust ei saa keegi neilt võtta ja see suhe kestab ilmselgelt elu lõpuni.

Armastusel on vahel aga kummalised teed. «Meil on kõik, mis armastusega kaasneb, läbi käidud: kohtumine, armumine, armastamine ja lahku minemine. Maailmas on küll miljoneid kalu, aga kuidas me alati selle sama konksu otsa satume?» Kaisa ja Mardi sõnul on see aus lavastus nende suhtest. «Oleme avatud ja tunnistame, et see kõik vastab meie endi kogetule!»

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse