Foto: VIDA PRESS
Suhted
11. aprill 2017, 13:29

PANE NAINE MÕNUST KILJUMA: kuidas saada oraalseksi meistriks? (7)

Oraalseksil ehk cunnilingusel on teenimatult ühe kõige keerukama seksuaalakti maine, märgib Lifehacker. Põhjuseks ilmselt ajaloolis-kultuuriline arvamus, et naise suguelundid on "keerulised" ja "müstilised". Ian Kerner on aga kirjutanud raamatu "She Comes First: The Thinking Man’s Guide To Pleasuring A Woman" ("Naisel tulgu esimesena: mõtleva mehe teejuht naise rahuldamise maailmas") ning seal on naise limpsimine üsna hästi puust ja punaseks tehtud.

Esiteks: tee tal olemine vabaks

Paljud naised lihtsalt ei tunne end suuseksi saades mugavalt. Mõni on ebakindel oma lõhna või maitse osas ja osadele on sisse juurdunud mõtteviis, et naise genitaalid on "inetud". Mõned muretsevad, et ehk on partneri jaoks kogemus ebameeldiv. Teisele ei meeldi olla tähelepanu keskmes või siis lihtsalt ei suudeta piisavalt lõdvestuda. Naised on ühiskonna poolt kasvatatud olema oma keha suhtes ülikriitilised.

Kindlasti ei suuda sa muuta naise suhtumist oma kehasse mõne osava keeleliigutusega, aga saad selle nimel pingutada, et naine tunneks end vabalt. Üks oluline osa on see, et sa peaksid muutma iseenda eeldusi suuseksi kohta. Suurimaid väärarusaamu on see, et oraalseks pole nii rahuldustpakkuv kui vahekord. Vale: paljude naiste jaoks on suuseks just füüsiliselt kõige nauditavam seksuaalakt. Kui sa hakkad talle suuga lähenema, siis tee talle selgeks, et võtad seda tõsiselt ja see pakub sulle pinget.  

Kerneri raamatus on lausa eraldi peatükk "Cunnilingus´e manifest" ja seal on naises mugava enesetunde tekitamise kohta kolm olulist juhist. 1. Naise limpsimine erutab sind, sa naudid seda samapalju kui tema. 2. Kiiret pole, tal on kogu maailma aeg. Sa tahad nautida iga hetke. 3. Tema lõhn on provokatiivne, ta maitse võimas.

Säti end mugavalt sisse ja soojenda ta üles: teil on ees pikk teekond

Suuseksi tegemiseks tuleb aega leida. Kliitor on äärmiselt tundlik ja sa ei tohiks kohe sellesse sukelduda. Soovitav on veeta ohtralt aega suudeldes, kallistades, puudutades ja fantaasiaid jagades. Veendu, et naine on erutatud, enne kui hakkad talle jalge vahele pugema. Ja kui oled seal all, siis ära jätkuvalt kuhugi kiirusta. Kerner soovitab alustada "õrnade vertikaalsete limpsimistega altpoolt üles".  

Naisel kulub orgasmini jõudmiseks keskmiselt 20 minutit, niisiis on oluline, et ka sina oleksid end sellele reisile sisse sättinud. Veendu, et oled kenasti toetunud ja pole sundasendis. Igemed ja keel võiksid olla pigem 45- kui 90-kraadise nurga all, nii on mugavam. Lase osa tööst temakesel teha, surudes ta keha vastu oma huuli. Naise jalad võiksid olla piisavalt lähestikku, et saaksid vahepeal oma pead emmale-kummale toetada, ise samas ühtki keeleliiguust vahele jätmata.

Kui sa pole kõhulilamamise fänn, siis võid voodil tema jalgade vahele põlvitada. Peaasi, et oled valmis nii omajagu aega veetma.

Keel olgu kui liblikas

Üks seksuaalterapeut Kerneri klientidest on talle kurtnud, et tema partner käsitleb suuseksi kui "Härjajooksu Hispaanias – pöörast tormamist kliitori poole". Teine rääkis, et see on kui "kobra, kes end mangusti eest kaitseb". Jätkame metafooride lainel. "Mõtle oma keelest kui laperdavatest õrnadest liblikatiibadest või kui jämedast märjast viltpliiatsist, mis ettevaatlikult joonistab natüürmorti," kõneleb Kerner. Tõlge: pigem olla õrn ja metoodiline kui rohmakas või liigselt võimlev.

Kerner pakub välja ühe detailse ja kindla tegevuste järjekorraga tehnika:

Lükka ta häbememokad laiali ja keskendu nende ühenduskoha limpsimisele just kliitori kohal. Kasuta vaba käe nimetissõrme, et sellega teha juhuslikke horisontaaltõmbeid üle kliitori, ise samas keelega vertikaalseid liigutusi tehes.

Kui naise erutus kasvab, võid sisestada ühe sõrme või kaks. Ära ürita teha sõrmedega vahekorra liigutusi: pane need vastu tema G-punkti ja jätka püsivate keeleliigutustega limpsimist.

Teise käega võid puudutada ta rindu, õrnalt nibusid pigistada, tema kõhtu silitada või siis panna käe ühe tuhara alla, et tuge saada. 

See on hea algustehnika, aga ära unusta, et igale naisele meeldivad erinevad asjad. Mõnele meeldib, kui neid korraga keelega ja sõrmedega hellitatakse, mõnele mitte. Mõni naine jõuab orgasmini kõige kergemini siis, kui tehakse keelega ringe ümber kliitori teistele aga meeldib, kui seda imetakse. Soovitav on naist jälgida ja kuulata, saamaks aru, mis kõige paremini töötab. Üks viis selle teadasaamiseks on veel: küsi!

Ekstra tähelepanu komissuurile

Tegu on häbememokkade ühenduskohaga just kliitori kohal. Seda piirkonda kiputakse eirama ja just seepärast, et kliitor kui teada-tuntud erutuskoht on lähedal. Kerner soovitab aga sellele eraldi tähelepanu pöörata.

Valmistu orgasmiks

Kui naine hakkab haripunkti jõudma, siis on soovitav tõmmata ta jalgu stimulatsiooni suurendamiseks kokkupoole. Aga siinkohal üks oluline reegel: ära muuda kiirust ega takti. Jää kaalutlevaks ja metoodiliseks. paljude naiste puhul ongi võtmeks järjepidevus. Kui oled leidnud millegi, mis töötab, siis jää selle juurde ja ära rajalt kõrvale eksi. 

Kliitor on peale orgasmi äärmiselt tundlik. Enne järgmisi tegevusi lase sel rahuneda ja maha jahtuda.