Foto: genefic.net
Mitmesugust
8. aprill 2017, 07:00

MIDAGI UUT: Katseta kaneelikuklipannkooke!

Kui eelmisel nädalal üllatas blogija Pille-Riin peekonipannkookidega, siis nüüd leidis ta uue põneva retsepti, mida silmad kinni süües pakuks kindla peale, et taldrikul on kaneelikuklid!

"Eelmisel pühapäeval tuhlasin jälle veidi Pinterestis, et leida tavapärasest veidi silmapaistvamaid pannkoogiretsepte ja silma hakkasid kaneelikuklipannkoogid," alustab Pille-Riin enda retseptipostitust. 

"Retsept nägi ette, et või-kaneeli-suhkrusegu tuleb läbi pritsi spiraalselt toore pannkoogi pinnale joonistada ja kook ümber pöörata. Kõik tundus väga tore, kuni sai selgeks, et suhkur hakkab pannil kärssama ja isegi peale igat pannitäit panni puhtaks hõõrumine ka ei aita. Ka ei näinud minu koogid sugugi välja nii isuäratavad ja krõbedad kui Pinteresti piltidel, aga ehk oli viga minu pannis või puudulikes oskustes.

Kui sööks silmad kinni, pakuks kindla peale, et taldrikul on kaneelikuklid. Sööjad kandsid ette, et need trumpasid üle isegi üle-eelmise nädalapeekonipannkoogid, mis pidavat olema parimad, mis nad eales söönud on."

Vot nii hästi lõppes see kurvalt alanud lugu! Kuidas Pille-Riin enda pannkoogid aga nii maitsvaks sai, seda saab uudistada SIIT!

Foto: genefic.net