Foto: Hublot
Ilu ja mood
4. aprill 2017, 11:36

PATUNE JA METSIK MUST: 10 vingelt sünki vidinat, mida on mehele nüüd ja kohe vaja!

Kui ka rahakott peale ei hakka – unistada ei keela keegi. Maxim on valinud välja kümme mehelikku eset – nii garaaži, puhkeruumi kui garderoobi –, mis kõik on igihaljast, ürgstiilset ja veidi metsikut musta värvi. 

1. Dodge Challenger

Kui Ameerika muskelautode jaoks oleks Mount Rushmore nagu presidentidele, siis oleks Chellenger kahtlemata sinna raiutud. Käesoleval aastal on võimalik valida kümne erineva mudeli vahel, näiteks saad osta 485-hobujõulise 6,4-liitrise Hemi V-8 mootoriga T/A 392 või SRT Hellcati, mis pigistab välja 707 HJ. Hinnad: 27 000-64 000 dollarit ehk 25 300-60 000 EUR.

Foto: Dodge

2. Husqvarna Svartpilen 401

"Svartpilen" tähendab rootsi keeli musta noolt. 44 HJ mootor, kerge raam, vinge disain ja elegantne tagaamort – ja kokku üks silmapaistvalt funktsionaalne tsikkel.

Foto: Husqvarna

3. DJI Inspire 2

Inspire 1 oli esimene droon, millel oli 4K kaamera, 360 kraadi pöörlev kardaan ja HD-video ülekandesüsteem. Hiina droonitootja uuemal mudelil on parandatud pildikvaliteeti ja lennuaega ning lisatud erinevaid intelligentseid lennurežiime.

Foto: DJI

4. Craftsmani mootorsaag

Toekas 50-kuubikuline mootor, jõud ja mugavus on tasakaalus märkimisväärse vastupidavusega.

Foto: Craftsman

5. Hublot Big Bang Unico All Black Sapphire

Šveitsi stiil ja maailmaklassi meistritöö sinu randmel.

Foto: Hublot

6. GoPro Hero5 Black

4K video, 30 kaadrit sekundis, žilett-teravad 12MP pildid, häälkontroll ning võime laadida pilte ja videosid automaatselt pilve. Kuni 10 meetri sügavuseni veekindel. Püüab kenasti kinni kõik, mida emakesel loodusel on meile pakkuda.

Foto: GoPro

7. Shinola All-Black Runwell plaadimängija

Ajaproovile vastu pidanud analoogtehnoloogia koos moodsa välimusega, alumiinium, teras ja puit.

Foto: Shinola

8. Master & Dynamic x The Rolling Stones MH40 kõrvaklapid

Luksuslike kõrvaklappide tootja on legendaarse rokkbändiga jõud ühendanud ja loonud paari stiilseid musti klappe, mis ärplevad nagu Mick Jagger. Tähistamaks Stones'i sünniaastat tehti neid vaid 1962 paari. Paint it black!

Foto: Master & Dynamic

9. Oakley Badman päikseprillid

Unusta ära, et Oakley prillid on seni hinnas olnud suusaõpetajate ja jalkatreenerite seas. Neil sportlikel päikseprillidel on pilkupüüdev disain ja nad pakuvad silmadele ka head kaitset.

Foto: Oakley

10. Adidas Tubular x Primeknit ketsid

Kaks head ühes: Adi mõnusad Tubulari ketsid ja innovatiivne ning mugav Primeknit-materjal, mis jätab kootud mulje.

Foto: Adidas