Mitmesugust

KERGELT KEVADESSE: marineeritud maasikad 

Naisteleht, 27. märts 2017 14:39
Foto: Daisy Lappard
Ajakirja Aed peatoimetaja Eva Luigas on veendunud jogurtifänn, kes sööb sellega igal aastal kilode kaupa marineeritud maasikaid.

  • 1 kg maasikaid
  • 400 g paksemat maitsestamata jogurtit
  • kvaliteetset (heledat) palsamikreemi
  • pruuni suhkrut

Viiluta maasikad, lisa maitse järgi palsamikreemi ja suhkrut. Lase 15 minutit seista. Lisa jogurtit. Naudi kohe!

Kui tahad teada, millise maitsestamata jogurtiga maasikad kõige paremad tulevad, loe värskest Naistelehest suurt maitsestamata jogurtite testi!

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse

Samal teemal

27.02.2017
Selgeltnägija Kristi: "Inimestes on palju trotsi, jonni ja kangust."
22.02.2017
Evelini eluköök: "Tava- või alternatiivmeditsiin?"
22.02.2017
Inga Lunge: "Minu ja Toomase suhe on alles lapsekingades."
22.02.2017
Uudista värsket Naistelehte!