MILLINE TAHTEJÕUD: Ott Kiivikas viis toiduettevalmistuse täiesti uuele tasemele!
Toidu ettevalmistus seisneb siis selles, et söök valmistatakse endale kas terveks nädalaks või usinamad praktikud pakivad igal õhtul värske toidu endaga kaasa. Selline ettevalmistus tagab regulaarse söömise, kiiremad tulemused ja mis seal salata - aitab pisut kokku hoida ka raha. Oleneb muidugi inimeste söögieelistustest, ent enamasti valmistatakse õhtul ette suurem kogus sööki ja nii saavad teisedki pereliikmed endaga tööle/kooli/trenni toitu kaasa võtta.
Kindlasti aga nõustuvad kõik tublid toiduvalmistajad sellega, et kogu seda toidutavaari on küllaltki tüütu kaasas kanda: peab olema kindel, et näiteks kastmed ei niriseks laiali, puuviljad pudruks ei muutuks ja nii edasi.
Sedapuhku on Ott Kiivikas kasutusele võtnud eraldi koti, millega on mugav toitu kaasas kanda. Tegemist on küll suurema ja uuema mudeliga, ent sellegipoolest igati hea idee!
Siin hoiab Ott Kiivikas enda vana söögikotti. "Käes hoian oma igapäevast toidukotti, kus on kogu päeva söök sees ja ei ole seda vabandust, et mul ei ole aega süüa," motiveerib Ott. "Kes tulemust soovib, see leiab aega!"