Mitmesugust
22. märts 2017, 11:30

Brigita Murutar: "Enese armastamine naisena ei sünni mehe armastusest sinu vastu."

Värskes Naistelehes teeme juttu noore lauljatari ja raadio Elmar saatejuhi Brigita Murutariga, kes pajatab meile endast, tutvumisest armastatu Paul Neitsoviga ja teeb ülevaate nende kihlumispäevast. Pole kahtlustki, et see paar on väga armunud ja Brigital on sedapuhku jagada ka enda soovitusi, kuidas tagada üks tervislikult hea suhe!

Naistepäeval jagas Brigita huvitavat mõtet enese armastamisest ja sellest, kuidas suhet hoida ka väljaspool neid romantilisi päevi:

"Enese armastamine naisena ei sünni mehe armastusest sinu vastu, vaid sinu enda armastusest iseenda vastu. Lisaks: Naistepäev ei ole päev, mil sinu kaaslane peaks kogu eelneva aasta jooksul kinkimata jäänud lilled sulle sülle puistama või ütlemata jäänud heade sõnadega sind ebaloomulikult seina külge kinni tulistama, vaid aeg märkamiseks, et su kallim on olnud sinu jaoks parim kogu aeg. Sind armastanud ja hoidnud iga päev, just nii hästi kui sa seda väärid, nagu väärib ka sinu mees."

Värskes Naistelehes räägib Brigita aga ka lõbusa loo sellest, kuidas ta kohtus enda kallimaga siis, kui ta parasjagu kleiti seljast võttis... Mis täpsemalt juhtus, seda uudista Naistelehe digiajakirjast!

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse