Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
15. märts 2017, 22:47

SEITSE PÜHA, mida steigi ja suuseksi päeva asemel tähistada (3)

Eile, 14. märtsil oli püha, mille eesmärk oli olla justkui anti-valentinipäev. Steigi ja suuseksi päev tekitas omajagu kriitikat, nii et veebileht AskMen pani kalendrisse seitse uut mehelikku püha, mida selle alternatiivina tähistada. Kui sul eile pidupäeva polnud, vaata, kas leiad midagi meelepärast järgmiste seast. 

14. aprill – pähklite ja kange napsu päev

Soolapähklid, kreeka pähklid, röstitud pähklid, wasabi-pähklid, kõik on klaasikese kõrvale ühtmoodi head suupisted.

14. mai – punase veini ja vorstiviilude päev

Ahh, ülim lapsepõlve ja täiskasvanuea kooslus. Võta käega otse pakist vorstiviile ja mugi mõnuga, kõrvale üks kvaliteetne ja tummine punavein.

14. juuni – kutsikate ja tumeda õlle päev

Mõlemad teevad inimese imeliselt õnnelikuks.

14. juuli – konservliha ja cooler’i päev

Tundub rõve? See ongi selle päeva mõte: hinnata kõike seda oma elus, mis ei ole nii vastik nagu konservliha ja läila cooler’i maitse sinu suus.

14. august – viski ja veel parema viski päev

Seda püha peetakse koos sõpradega. Aseta lauale kaks karahvini: ühes normaalne, teises aga tõeliselt hea viski. Las sõbrad arvavad, kumb on kvaliteetsem. Õigesti arvajad saavad koos sinuga head kraami rüübata, luuseritele jääb odavam – aga pole hullu, ise nad ju seda paremaks pidasid.

14. september – viina ja kanaburksi päev

Sellel päeval ei loe enam miski. Sina ja su kaaslane võite lihtsalt julmalt kiirtoitu näost sisse ajada ja naerda selle üle, et keegi mõtles välja nii jaburalt väljapeetud päeva nagu steigi ja suuseksi päev.

14. oktoober – avokaado ja naisele suuseksi andmise päev

Tahad kindlat päeva, kus suuseksi saada? Ole meheks ja võta päev, et seda siis ka vastu anda. Miks avokaado? Ei tea, paljudele naistele see vist maitseb.