Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
14. märts 2017, 23:12

Nõiatar Anete tõlgib alateadvuse keelt

Anete Kukk õppis saksa keelt ja kirjandust, silme ees selge siht saada tõlgiks. Tõlkima hakkas ta aga hoopis saatuse keelt unenägude ja tarokaartide abil.

Kui Anete (28) tänaval vastu tuleb, ei oska keegi aimata, et pisike tikk-kontsadel kõpsutav kaunitar on müstik ja maag. Maiste tõlketööde ja tegemiste juurest on elu suunanud ta alatihti müstilise maailma poole, sest esoteerika on naist kogu aeg köitnud. Tema põhitöö ongi praegu ennustamine tarokaartide abil, astroloogiliste horoskoopide koostamine ja unenägude teadliku vaatamise kaudu info hankimine.

Oma anded avastas Anete väga varakult, kuid arendama hakkas neid alles ülikoolis õpingute ajal. Naine näeb ja teab, kuidas märke lugeda. «Inimesed küsivad peamiselt raha ja armastuse kohta. Sama duaalsus – spirituaalsus versus materiaalsus – esines juba mu lapsepõlvemängudes. Need kaks teemat on sama asja eri küljed,» ütleb ta. Peamiselt käivad müstiku juures naised, kuid viimasel ajal on ka meestel tarokaartide ja astroloogia vastu huvi tekkinud.

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse