Foto: unsplash.com
Mitmesugust
8. september 2017, 18:17

MAGNETTORMI VASTU: 7 soovitust, kuidas tusatuju hetkega eemale peletada!

Täna on erakordselt tugev magnettorm, mis võib mõjuda kehvasti nii tervisele kui ka tujule. Tundlikumad inimesed võivad tunda suurt väsimust, unisust, keskendumisraskusi, stressi aga ka tavatult halba tuju. Kui sina oled täna üks neist, siis vaata üle need 7 soovitust - ehk suudame halba tuju kas või natukenegi turgutada.

1. Mine väiksele jalutuskäigule. Vahel tahavad mõtted vaid argielust puhata ja aeg iseendale on aeg-ajalt igati oluline. Jäta telefon koju või pane hääletu peale ning mine kodukoha ümbruskonda avastama. Vaata ringi avatud pilguga ning püüa toredaid hetki märgata.

2. Või vaata fotosid sisekujundusest, kus on kasutatud taimi. Uuringud on näidanud, et selliste fotode vaatamine tõstab tuju!

3. Mine vanni! Mitte midagi ei mõju tujule turgutavamalt kui värske enesetunne ja lõõgastavalt soe vann. Pane küünlad põlema, haara käeulatusse lemmikjook ja puista vannivette vahustavat kreemi või meresoola.

4. Kuula muusikat. Tusatuju korral mõtle, mida sa võiksid hetkel vajada. Kui otsid motivatsiooni ja tunned end loiult, siis pane taustaks mängima enda lemmikmuusika.

5. Telli enda lemmiksööki. Ega tusatuju korral pole tahtmist köögi poolegi kiigata! Seetõttu poputa enda meeli ja telli endale koju enda lemmikroog. Olgu selleks pitsa, sushi või midagi muud!

6. Võta endale vaba õhtu! Kui halba tuju põhjustab suur töökoormus või lisakohustused, siis võta aeg maha ja tee mitte midagi! Viska end diivanile pikali, kata end mõnusa pleedi või tekiga ja vaata lemmikseriaale. Sa vajad aeg-ajalt enda väljalülitamist!

7. Tee endale mõnus kokteil! Alkoholiga või ilma, täpselt nii nagu isiklikud eelistused on. Ja naudi seda koos eelmise soovitusega!