Foto: TV3
Suhted
8. märts 2017, 12:53

MARILYN KERRO: naine - see ongi armastus! (36)

Eestlaste poolt armastatud Marilyn Kerro tegi oma Facebooki lehele uue postituse, kus meenutab tänasel naistepäeval, et naine - see ongi armastus.

"Esmalt, pidage oma lähedasi meeles aastaringselt, mitte vaid täna.
Naine – see ongi armastus. Sinu sisemine naiselik jõud võib liigutada mägesid, kui ka põrmustada. Ei saa elus üks, ilma teiseta. Koos antakse elu, koos kasvatatakse seda elu. Armastage ja austage üksteist," kirjutab Kerro.

"Armastage ja hoolige lastest, sest nemad kujundavad meie tuleviku. Andke neile kaasa eluks õigeid väärtusi.Teie olete oma laste peegelpildid. Elage elu, mida te soovite elada ning õpetage seda ka oma lastele läbi armastuse. Kasvage koos, kuid andke ka ruumi leida end sisemiselt, avastada elu enda ümber. Iga inimene on omaette isiksus, ära anna hinnanguid, teadmata eelnevalt käidud rada.. Austage enda über olevaid inimesi, vaatamata elust ja olust, mis kedagi ümbritseb. Ära laida vaid aita, kui saad!"

"Ka Sina, naine, ära unusta iseennast! Kui Sinu armastus enda vastu hääbub, hääbub ka kõik Sind ümbritsev! Ma soovin enda ja oma pere poolt kõigile imelist päeva. Olgu iga lilleõis teieni jõudnud armastusega!"