Halb profiilifoto annab miinuspunkteFoto: Stefano Cavoretto / Alamy
Suhted
8. märts 2017, 15:48

LOE JA ÕPI: vead, mida mehed teevad tutvumissaitidel (3)

Imestad, et miks naised Tinderis või Flirticus sinu peale kuidagi vedu ei võta? Aga ehk teed sa tutvumissaidil midagi valesti? Redditi naised panid kirja levinumad vead, mida mehed netitutvumiste puhul teevad, neid vahendas Ask Men.

1. Liigne pealtükkivus

"Mees ütleb naisele silmapilkselt, et ta on jube kiimas. Jube IGAV!"

"Silmapilkne küsimine, et kas võiks teha "netflixi ja chilli". Ma saan aru, et Tinder ongi kiirsebimise äpp, aga tahaksin enne sinu juurde tulekut või sinu enda juurde laskmist siiski natuke kindlam olla, et sa pole sarimõrvar."

2. Halb profiilipilt

"Profiilifotoks vannitoas tehtud ilma särgita selfie."

"Boonuspunktid, kui peegel on hambapastat täis pritsitud."

"Veel parem, kui nägu näha pole."

"Kui sa pole rannal või paadis, siis pole mingit põhjust, miks sul ei peaks särki seljas olema. Mind ei huvita, kui "kuum" mees enda arvates on."

3. Liiga vähe tähelepanu detailidele

"Kui mees pole vaevunud natuke oma profiili nimel pingutama, siis on ta tõenäoliselt igav. Hoian eemale ka neist, kes ütlevad seal "ma armastan naerda"."

Ka on naiste jaoks tujurikkuja, kui mees ei vaevu enne suhtlemise alustamist isegi tema profiili lugema.

4. Oskamatus küsimusi esitada

"Mehed, kes vastavad küsimusele, aga ei küsi omalt poolt midagi vastu. Kannan nad enamasti maha kui sotsiaalselt saamatud, kui mina kogu küsimise töö ära pean tegema."

5. Elementaarse kirjaoskuse puudumine

"Tutvumissaitide idioodid on hea silmapaistmise võimalus neile, kes valdavad normaalselt õigekirja ja grammatikat. Umbes 60% inimeste puhul on see otsene eelis."