Mitmesugust

VIHMAS HÜLJATUD: meeleheitel ema jättis lapse haigla ette (4)

LISA KOMMENTAAR

vanale roomlasele4. märts 2017, 17:55
No see on küll huvitav lähenemine geneetilisele valikule. Downi sündroomiga inimesed üldjuhul ei saa järglasi, kindlasti ei saanud nad järglasi vanas Roomas, kus polnud tänapäevaseid meditsiiinilisi vahendeid ja nad oleksid niikuinii enne paljunemisiga ära surnud. Haiged lapsed ka ei olnud vast eriti reproduktiivsed, seega pole ei downi sündroomiga ega ka muidu vaesed-väetid genoomi kunagi ka mõjutanud. See, et tänapäeval viljatud ja halvatu spermaga meeste kullesed kunstlikult üles turgutatakse, vot see halvendab genoomi, see on ka teaduslikku kinnitust leidnud - viljatus on suures osas päritav. Aga atleediks saab ikka metsikult trenni tehes, selleks sai ka vanas Roomas. Nõrgemad surid trenni tehes lihtsalt ära, see pole mitte aretuse tulemus vaid lihtsalt nõrgemate tapmine.
Vana roomlane2. märts 2017, 23:47
Muistses Spartas heideti kõik haiged ja puuetega beebid mäenõlvale. Ja tulemus? Mõnesaja aastaga aretasid spartalased endast füüsilises mõttes täiuslikurassi. Peaaegu kõigi kuulsamate atleediskulpturide modellideks olid enamasti just spartalased. Samuti võitsid spartalased vaat et pooled olümpiavõidud, kuigi osa võtvaid linnriike oli sadakond.
???2. märts 2017, 23:42
Kui ema alles leidmata ja politsei alles teda otsib, kuidas siis meedia juba nii täpselt tema motiive ja meeleheite suurust võib teda? Saab teha vaid ühe loogilise järelduse. Et meedial on omad ainfollikad, vahest äkki koguni mõni nasajakirjanik ise?
kosmos2. märts 2017, 16:08
Looduse praak. Niimoodi olekski parem nii temale kui teistele.