Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
1. märts 2017, 10:40

MIDA ASJA: kolmandik kontoritöötajatest tegeleb tööl eneserahuldamisega (7)

Tööl masturbeerimine on märksa tavalisem, kui võiks arvata, kirjutab Huffington Post. Time Out New Yorki hiljutise uuringu kohaselt tunnistab 39% kontoris töötavatest inimestest, et on sealses tualettruumis ennast rahuldanud.

2012. aastal kirjutas Glamour, et kontorikäsitöö tegemise on võtnud omaks 31 % meestest. Aga Time Outi teatel ei kajasta nende pea 40% vaid meeste tegemisi. Nii mehed kui naised, heterod kui homod tunnistavad, et on erinevatel põhjustel töökoha kehakergendamise ruumis iseendaga armatsenud.

"Kui mul on töö juures suur pohmakas, siis aitab masturbeerimine enesetunnet paremaks muuta," on selgitanud üks eneserahuldamise praktiseerija. Ja teine nentinud: "Ma lihtsalt olen üks kiimas naine."

Sõltumata põhjustest võib töökohal masturbeerimine olla kasulik nii töötajatele kui tööandjatele. Michigani ülikooli teadlased leiavad, et korrapärane eneserahuldamine vallandab endorfiine ja hormoone, mis alandavad kehas kortisooli (stressihormoon) taset. Ning sageli masturbeerivad naised usutakse olevat enesekindlamad kui need naised, kes endaga ei sõbrusta.  

Ning see on sedavõrd kasulik, et Nottinghami Trenti ülikooli psühholoogia vanemlektor Mark Sergeant on Metro.co.uk teatel soovitanud võtta tööinimestel masturbeerimispause kui preemiat pika tegemiste nimekirja lõpetamise eest.

Mõtle selle peale järgmisel korral, kui ootad kontori vetsu ukse taga, jalad ristis.