Mitmesugust

Preester: teksapükstes naised uputatagu merepõhja! (18)

LISA KOMMENTAAR

Ballikleit.1. märts 2017, 06:02
Aga miks mitte balliteksad?
oks28. veebruar 2017, 22:48
see mees on lilla, roosa sall valge jaki peal ja hirmus häda, et kõik mehed pole lillad, sedagi ei tea, et püksid on algselt naiste riietusese, mille mehed üle on võtnud, välja arvatud šotlased. Surmakutsar selline
m4928. veebruar 2017, 21:34
Küsimus pole teksades, vaid selles, millele naise liibuv riietus mehe mõtted juhib. Ausalt öeldes on vähegi noorel-tervel mehel, kes pole orienteerunud Õhtulehe-stiilis lõputule sekshimu õhutamisele (kuna on juba abielus, omandanud elutarkuse lahutuse läbi või soovib lihtsalt keskenduda millelegi muule) raske silmi peita kevadsuviti kõikjal õilmitsevate naiselike võlude eest, mis ei jäta fantaasiale palju ruumi. Kuid nii nagu rikkal ei sobi vaeste keskel prassida, ei peaks ka kenade pepude omanikud välgutama basic instinkte käivitavaid kumerusi nende ees, kellele nähtu takitab vaid probleeme. Jah, seaduse kujul oleks seda raske nõuda ilma 'pahaks ortodoksiks' muutumata, kuid inimlikul tasandil (armastage ligimest nagu iseennast!) võiksid isegi 'uskmatud' naised sellest aru saada.
no ma ei tea,28. veebruar 2017, 22:26
kas number 49 ei peaks täheldama, et inimene on saavutanud juba mingi stabiilsuse ja isegi sekspartneri?
Kulla inimene, me kõik oleme noored või noored olnud ja teame paganama hästi, et on võimalik meestega läbi käia, ka nendega musutada ja flirtida täiesti elutervelt, ilma vägivallaohvriks langemata. Ära tule palun ütlema, et ongi normaalne, kui iga jumala mees ei oska end vaos hoida, ega käituda ega õppida, ega olla viisakas!
Kindlasti on olemas mingeid psühhopaate, kes leiavad ju õigustust isegi meeste kallal vägivallatsemiseks, rääkimata juba naiste ja isegi laste, aga see pole põhjus, miks ma peaks mingi hindupreestri pärast teksadest loobuma, või lausa oma lapsed koolist ära võtma, et taeva pärast mõni m..n.n ei näeks ega tekiks mingit isemoodi mõtet.
Loomulikult on meil alalhoiuinstinktid, aga elu elamata ka ei saa jätta surma kartuses.
Eks need m..n.n.id saavad omad karistused, varem või hiljem, kui oma elu olu reguleerida ei oska.
m491. märts 2017, 12:07
Proovin veel kord selgitada natuke teise nurga alt. Nimelt käivitavad eri sugudes hormoonimöllu erinevad meemid. Mehed-naised reageerivad samadele visuaalsetele ärritajatele kohati täitsa erinevalt. Just torkas ÕL-s silma uudis Vabariigi aastapäevavastuvõtust - Julged ehted presidendi vastuvotul püüdsid pilke: phallos ja 3D kõrvarongad . Kes püüdis tähelepanu ekstraordinaalse seksistliku sümboliga? Muidugi naine. Avage siis silmad! Naise relv ongi ihu rõhutamine, mitte jõud, rikkus, tarkus, headus vm. esmapilgul varjujäävad omadused. Kui meesterahvas ilmuks presidendi vastuvõtule palja tilliga (meestel pole mulaaži vaja), kärgataks skandaal. Täpselt samamoodi suhtuksid naised paljasse mehesse metsa vahel. Aga mehed paljasse naisesse? Üllatusel ja šokil ikka teete vahet? Minul 49 aastase mehena (lahutatud ja bla-bla) on nahk juba paks, teadvustan täpselt, et ilu, ka erootilist, ei panda padaje. Tean, et meest võrgutav vaatepilt on tegelikult miraaž, mille püüdmine (unistamine, armumine, kiimlemine vm. iganes) ei vii õieti kuhugi. Kui viibki, tean vähemalt, millega riskin - naise diktaadi järgi elamise, maksuvõlglaseks muutumise, lapsest ilmajäämise, elukoha kaotamise, avaliku häbistamise jms.-ga. Aga noor mees seda ei adu (kui ta pole just poh-ist, kes kargab suhtest suhtesse, voodist voodisse). Ses mõttes on hea, kui preester meestesõbralikele naistele otse ütleb: füüsiliste võlude RÕHUTAMINE on relv, millega pole ilus vehkida isegi pika süütenööriga valgete gentlemanide kultuuriruumis. NB! Ma ei maininud ei esimeses ega praeguses kommis kordagi lõunamaa mehi, kel puudub soodumuski end vaos hoida. Räägin lihtsalt, et ka viisakas eurooplane pole päris puutükk ning avalik kultuuriruum võiks seetõttu neutraalsem olla, mitte seksismi õhutada.
28. veebruar 2017, 21:14
seelikud ja kleidid on ilusamad,püksid teevad naised mehelikuks,aga võib olla nad seda taotlevadki.
arvata võib1. märts 2017, 00:55
sest noo, hallooo, teksapükse ka naine kanda ei tohi? Tõsiselt nagu, mehed, tõesti peategi seda normaalseks?
Nii28. veebruar 2017, 20:37
Kuhu jäi minu kommentaar.
x28. veebruar 2017, 22:34
Ma kirjutasin ka , et India on ilus koht nagu see väike hoone maal lauda taga.
Nii28. veebruar 2017, 20:28
Greete kandke julgelt teksapükse ja ärge mõelge lollusi välja.
Ohoo28. veebruar 2017, 20:26
Ma ei usu, et ta nii ütles. Kellegil on tahmine preestrit halvustada, selge väljamõeldis. Muidugi on teksaspüksid inetud, eriti daamide jalas. Aga see on igaühe enda asi, mida kannab ja maitse küsimus.
mida sa ei usu?1. märts 2017, 00:57
skd28. veebruar 2017, 20:22
Katoliku kiriku preestritel ajab üks pedofiiliaskandaal teist taga, erilised lemmikud on poisid, keda kirikukoolides ahistatakse. Kas ka need poisid, keda katoliku kiriku preestrid on vägistanud, on ise süüdi, et ahvatlesid jumalasulaseid pattu tegema?
JUST28. veebruar 2017, 20:27
Ohver on alati süüdi, olgu ta siis 7-aastane poisike või 3-kuune imik või suvaline tänaval mööda jalutav neiu....
"Miks selle beebi nahk nii ahvatlevalt pehme on siis?"
"Miks see poisike siis naeratab nii, nagu ta tahaks mind?"
"Miks ta siis kandis (suvel) kleiti?"
jah õige!28. veebruar 2017, 19:53
kõik ja merepõhja* sirakile!
* - nii mõned-kümned-sajad miljonid aastat vanad merepõhjad.
Indias28. veebruar 2017, 19:47
kannavad mehed ja naised nn kalifeesid. Kuidas nende naistega siis jääb?
Ärge naerge28. veebruar 2017, 19:14
Kui ma vaatan kogu seda homomultikultitralli, siis hakkavad mulle ka sihukesed mõtted aegamööda meeldima
skd28. veebruar 2017, 20:17
Mis mõtted? Kas tahad hakata riides käima nagu moslem? Teksa on lääne inimese riietus.