Foto: makeadorable.com
Mitmesugust
13. märts 2017, 08:00

Sidrunivesi - hommikune ärataja!

On hommik ja avad silmad. Mida teed järgmisena? Kas haarad kiirelt kohvi järgi, et ennast üles äratada või on Sul mõni muu harjumus?

"Ma armastan neid hommikuid, kui on aega ärgata. Kui ei pea kohe kuskile tormama ja keha harjub tasapisi tegutsema," kirjutab ilublogija ja jumestaja Heidi enda blogis. "Sellistel hommikutel panen ma mõnusa muusika mängima ja kõigepealt võimlen ning venitan natuke. Lisaks on mul veel üks uus harjumus, mida tahan ka teiega jagada."

"Minu iga päeva osaks on saanud sidrunivesi," jagab Heidi. "Targemad soovitavad juua segatult tassi leige vee kohta poole sidruni mahl. Mina päris leiget vett ei taha hommikul, vaid ikka jahedat ja teen endale kohe kannutäie (vahel lisan ka värske kurgi viile). Peale selle, et see maitseb hommikul väga värskendavalt, on sellel ka palju muid häid omadusi."

Heidi noppis blogipostitusse välja kõik sidruni kasulikud omadused ja pani kirja, miks võiks igaüks meist alustada päeva sidrunivee joomisega. Loe edasi Heidi blogist Make Adorable SIIT!

A post shared by Heidi Liblik (@liblikheidi) on