Mitmesugust

Emade väsimus pole niisama vingumine (10)

LISA KOMMENTAAR

Ja...1. märts 2017, 14:59
naine1. märts 2017, 11:30
Tänapäeva noored naised ja/ või emad ei vääri iialgi nimetust tublid emad. Need mõttetud lõhverdised istuvad päevade kaupa fasebookis ja kulutavad mehe raha. Lihtsalt jälk on vaadatad millised räpased nende kodud on, aga ise viimase peal "üles vuntsitud". Haige ühiskond mis sünnitab veel haigemaid.
K.2. märts 2017, 08:08
No niimoodi ülistada on nüüd küll natuke liialdus. Kui mõni on selline, siis no mis teha, inimesed on erinevad.
Ma olen 3,5 aastase lapse ema ja laps läks alles lasteaeda. Ma küll ei leia, et ma sellepärast halb ema olen, et tahtsin, et laps kauem kodus saaks olla koos oma emaga ja et mina temaga rohkem koos saaks olla. Nad kasvavad kiiresti ja seda aega kaotada ei tahaks. Jah, raha ma sel ajal palju ei teeninud ja tuba ka 10x päevas ei koristanud. Aga õpetasin lapsele kõike, mida vaja ja mida ta tahtis. Ja laps on õnnelik ning vanemad on õnnelikud.
Kõigil jah ei ole võimalik nii kaua lapsega kodus olla. Aga kui see on võimalik, siis peaks seda tegema, kuna lapsele on see ka kasulikum.
Kui sul lapsi ei ole, siis ära kobise. Järelikult sa ei tea, mis elu on lastega. Ja eks iga pere erukorraldus on sätitud täpselt nii nagu neile sobib ja kuidas ise rahul ollakse.
Naine2. märts 2017, 10:16
Miks nii vihane ja kibestunud?Kõik tänapäeva naised/emad pole kindlasti lõhverdised ja mõnigi neist väärib tubli ema nime,mul neid isegi tutvusringkonnas.Teil on probleem ja enda tervise huvides soovitaksin abi otsida.Viha tekitab haigusi.
eesti vanaema28. veebruar 2017, 09:23
see on alati nii olnud ja selle kõige kõrvalt käidi ka iga päev tööl, polnud kuulnudki, et on emapalk ja emapuhkus.
Naine2. märts 2017, 10:12
Vanasti ja vanasti :D.Kallis vanaema,nüüd on teised ajad.
aga,3. märts 2017, 18:54
raske ju on? Ses mõttes igati õige artikkel. Mis see palk ja "puhkus" siia puutub, kui emaks olemisest puhkust ei anta ja sa pead 24/7 valvel olema? Emapalk on abiks, et ei sõltu enam nii suurel määral mehest, aga egas see magamatust ravi.
Siin räägiti raskustest, mitte et sinu raskused tühisemad on. Ära ole ni haavatav kogu eesti vanaema, kui öeldakse üldiselt, et noorel emal ON RASKE (mis vastab tõele), ei võrdu "eesti vanaema / 09:23, 28. veebr 2017 elu polnud raskem"?
Võta rahulikult, mis kaevad auku naistele, kui ise naine oled? Kui oled vanaEMA, siis tänu sellele, et oled NAINE, siis ära vähemasti vihka naisi, kui mingi empaatia ja naistesolidaarsus puudub.
Ma ka ei saanud emapalka..., aga nüüd titega ei viitsiks tegeleda isegi emapalga eest, selle raha eest pakutakse ka kergemat tööd. Lapsi sünnitatakse ja kasvatatakse, kuna elu jätkama peab, see on instinkt ja see on raske ka siis kui palka saad.
kellele28. veebruar 2017, 07:40
naine1. märts 2017, 11:31
mitte kellelegi, ainult,et tänu nendele tittedele saavad laisad vanaeided pappi mille eest ennast üles mukkida.
K.2. märts 2017, 08:10
Su vanematele poleks vist ka lapsi vaja olnud, sest nagu näha on suht jobu välja kukkunud.