Suhted

Mida tunneb laps, kelle lahutatud vanematel pole teineteisega sõdimise kõrvalt mahti temalt küsida: "Kuidas sa hakkama saad, kullake?"

"Emme! Issi! Ma olen katki!" (10)

LISA KOMMENTAAR

laps26. veebruar 2017, 10:51
Kui mina olen KATKI, miks siis mind ei lasta kommenteerida. Ma ju ütlesin tõtt. Te tegite minu jälle KATKI. Kus küll on minu poolvennad-ja õed, kus on minu poolisad ja poolemad. ÕL- tehke mind terveks.
laps26. veebruar 2017, 10:49
mina olen ka KATKI, mul mitu kassi kriimustust kätel ja jalgadel, koer ka hammustas. oinas puksis ja lehm sit...us peale. Olen täitsa KATKI. Isa on ka ei tea kus, vist kellegi teise oma lapse juures. Mul on neli poolõde, kaks poolvenda, viis kasuema ja neli kasuisa. Kohe kuidagi ei tea, kuidas ennast kokku liimida ja aru saama, kes on minu päris isa ja päris ema.
kadri26. veebruar 2017, 09:12
Praegu on moes "kärgperendus" . Minu esimene abikaasa,siis teine ja siis esimese uus elukaaslane ja siis eksid ja nende eksid jne. Kui siis pühad või puhkused või sünnipäevad jms. ,kutsutakse vahest kokku kari lapsi,kes on pool,veerand või kolmveerand õed-vennad. No küll saab nalja.
lõpetage25. veebruar 2017, 16:27
lapsed on ka juba lolliks aetud!Mis kuradi KATKI!? Kas oled haige,kurb ,näljane jne,See kuradi katkitamine igal võimaliku juhul ajab südame pahaks!
oh, 25. veebruar 2017, 12:04
Kõige pealt peabki enda vajadused rahuldama. Muidu oled ühel hetkel nii läbi, et ei suudagi enda eest hoolitseda - rääkimata teiste eest hoolitsemisest.
ema25. veebruar 2017, 10:34
mis rumal väljend see "katki" on? Ma ei saa aru, miks kasutatakse mingeid imelikke väljendeid, mis on ilmselt tulnud kelleltki, kes ei valda eesti keele nüansse, ja on kord midagi imelikult välja öelnud ja nüüd kasutatakse seda sõna, nagu oleks see meie eesti keelne väljend. Sõna "katki" saab öelda eseme või asja kohta, aga mitte inimhinge kohta. Aga vägisi ei saa kedagi kokku elama sundida ka laste nimel. Ma ei ütleks, et ilma isata kasvamine mõjutaks nii rängalt lapse sisemist tunnetust. Peale viimast sõda kasvasid väga paljud lapsed isata (isad said sõjas surma). Ei ütleks, et need ionimesed oleksid mingil määral teistsugused. Tänapäeval tehakse lastest mingid imeloomad, kes ei ole võimelised millestki aru saama. tegelikult ei ole asi üldse nii hull. Ja kui muidu ei saa, siis ärge saage lapsi, kui ei ole kindel, et kokku jääte.
25. veebruar 2017, 11:13
korrektne eesti keel25. veebruar 2017, 13:07
Ae inimesed!25. veebruar 2017, 08:25
Miks te elate endale ja lasete oma minal kõik hävitada? Te peate oma suhtumist kardinaalselt muutma. Miks? Pole lihtsamat vastust kui, et elada tuleb lastele. Nemad on kõige esimesed kes vajavad teid. Kõik muu on ebaoluline.
****25. veebruar 2017, 11:12
Kui ikka inimesed omavahel läbi ei saa, esineb vägivalda ja mida iganes, siis pole sellest vägisi kooselamisest rõõmu kellelegi, ei vanematele ega lastele. Vastikud on sellised kõrvalt näpu viibutajad, et miks lahku minnakse. Mainin siinjuures, et ma ise pole lahku läinud ja selles vanuses, mis praegu lahutab ilmselt surm.