Oleks kõik poliitikud sama ausad. Või pigem mitte?Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
23. veebruar 2017, 21:12

Aus mees: poliitik jagab detaile oma seksuaalelust (10)

Ameerika poliitik jagab avameelselt infot grupiseksi ja abieluväliste suhete kohta. Kui edukas saab olema tema karjäär, eks saame näha.

Noah Dyer on Ühendriikide demokraat, kes soovib 2018. aastal pürgida Arizona osariigi kuberneriks. Ambitsioonikas mees on üles seadnud oma kampaania kodulehe, kus muu hulgas on alaleht "Skandaal ja vastuoluline". Sealt leiab omakorda kategooria, millel lihtsalt pealkirjaks "Seks". Seal jagab Dyer avameelselt detaile oma seksuaalelust.

Mainimata ei jää seks võõrastega, avatud suhted, grupiseks ja isegi abieluvälised suhted. Kandidaadi veebilehel on ka teisi nupukesi, kus saab lugeda tema tudengilaenuga seotud võlgadest ja eluperioodist, mil mees oli kodutu.

"Mul pole piinlik," ütleb Dyer CNN-ile. "Valijad tahavad ausat poliitikut. Minu eesmärk on olla läbipaistev."

Noah Dyeri kodulehel saab lugeda järgmist: "Noah’l on olnud igasugu erinevate naistega nii sügavaid kui juhusuhteid. Noah pooldab avatud suhteid. Tal on kogemusi nii grupiseksi kui abielunaistega. Ta on saatnud ja vastu saanud intiimse sisuga sõnumeid ja pilte. Vahel on ta seksi filminud. Noah on oma partneritega alati aus olnud. Kõik tema intiimsuhted on olnud legaalsed ja toimunud vastastikusel nõusolekul, mitte sunnitud või vägivaldsed, sellise käitumise mõistab ta hukka. Noah ei kavatse oma seksuaalsete valikute pärast piinlikkust tunda ja soovib, et kõigi teiste eneseväljendusviis oleks sama ohutu ja enesekindel."

Midagi pole öelda, julgusest mehel puudu ei tule. Nõunikud soovitasid tal niivõrd privaatset infot mitte jagada, kui otsekohest meest see ei takistanud. Tulevik näitab, kuidas ausa mehe poliitikukarjäär edenema hakkab.