Foto: OverallEesti
Liigume
23. veebruar 2017, 11:17

Adidas lõi UltraBOOST X jooksujalanõu spetsiaalselt naiste füsioloogiale mõeldes

Adidas Running tõi müügile spetsiaalselt naiste jalakujule loodud UltraBOOST X jooksujalanõu.

Jooksutreener Liis-Grete Arro hindab UltraBOOST X jalanõude puhul nende kerget kaalu ja mugavat jalasistumist. “Tossud kohanduvad täpselt mu jalaga, toestades just sealt, kust vaja,” ütles Arro. Tema sõnul on uued UltraBOOST X jalatsid erakordselt hingavad ning üle ega ümber ei saa ka nende suurepärasest välimusest.

UltraBOOST X loomisel kasutati ARAMIS-nimelist süsteemi, mis tänu liikumise analüüsile jälgis ülima täpsusega keha liikumist mõistmaks, millised punktid naise jalal vajavad enim toestust  ja kuidas lahendada jooksmise ajal jala loomuliku laienemisega seotud väljakutsed. Nii loodi UltraBOOST X unikaalne disain, milles jooksjad tunnevad end paremini kui kunagi varem, saavutades üha paremaid tulemusi.

Tuntud blogija ja aktiivne tervisesportlane Merilin Taimre ehk Paljas Porgand on samuti UltraBOOST X fänn. “Esimest korda neid jooksukingi jalga pannes oli tunne, justkui haaraksid tossud jalalaba endasse.” Taimre sõnul on teised tossud tihtilugu sellised, kus jalg liigub jalatsis ja seetõttu tuleb jalga paeltega paigal hoida. Sellest tulenev oht on, et jalatsid hõõruvad ja tekivad villid. UltraBOOST X-iga seda muret ei ole. “Tald on mõnusalt pehme ja vetruv ning tossude materjal laseb jalgadel hingata. Joostes pole ükski toss olnud varem nii mugav, sest tunne oli sama loomulik nagu paljajalu muru peal joostes.”

UltraBOOST X on täis innovatsiooni. Näiteks dünaamiline kaar koos spetsiaalselt disainitud jalatsi keskosaga. Primeknit kangas pöördub jala keskosa toestava kaare alla, pakkudes täiendavat tuge. Kanga muster võimaldab varvaste juures rohkem hingamist. UltraBOOST X-i kitsas kand arvestab samuti naise jala eripära, pakkudes mugavust ka pikemal treeningul.

Täispikkuses BOOST vahetald pakub parimat energiatagastust ning on vastupidav kõikidel temperatuuridel. Tallas kasutatav Continentali kumm toetab naise kõnnakut ning pakub head pidavust ja mugavust joostes ka linnatänavatel.

UltraBOOST X kõrval tuleb müügile ka lai valik jooksuriideid, sealhulgas Primeknit T-särk, kahekihilised lühikesed püksid, jooksuretuusid ja -vest. Riided on loodud sobitumaks uute UltraBOOST X jalanõudega ja kohandumaks ilmastikuoludega.

UltraBOOST X jalanõude soovituslik jaehind on 180 €, Ultra BOOST X rõivaste hinnad algavad 80 €. UltraBOOST X on saadaval adidase kaupluses Rocca Al Mare keskuses ja Sportlandi suuremates poodides üle Eesti.