Foto: VIDA PRESS
Ilu ja mood
22. veebruar 2017, 12:34

GALERII | VÄRSKENDA OMA GARDEROOBI: 8 meestemoe trendi kevadel ja suvel 2017

Kui sa tahad teada, millised on värsked meestemoe trendid Londoni, Milano ja Pariisi moelavadel ehk mida moodne mees peatselt algaval kevadel ja tänavu suvel võiks seljas kanda, siis oled õiges kohas, kirjutab GQ

Tõmba end kivisse

Moedisainerite seas on hooaja populaarseim värv kivihall – värv, mis jääb valge ja liivabeeži vahele. See toon lisab soojust kõigile nahatüüpidele ja kahvatumad mehed ei pea enam võltspäevitust kasutama.

Foto: VIDA PRESS

Üleriided muutuvad tehnilisemaks

Seoses migratsiooniküsimusega on moelavadele tõusnud ka reisimise ja rändamise teema ning kultuurideülene stiilide miksimine. Ehk: trendiks on traditsiooniline matkariietus, kerge veekindel tekstiil ning sageli silmatorkavad värvid ja mustrid.

Foto: VIDA PRESS

Triipude laius varieerub

Triibud, ühes outfit'is sageli korraga nii kitsad kui laiemad.

Foto: VIDA PRESS

Roosa (suveülikond)

Üks moevärve on roosa, eriti just selle soe tolmune toon. Moelavadel on see värv esinenud eeskätt suveülikonna kujul. Kui roosa ülikond on liiast, siis võib lihtsalt kanna pintsaku all roosat ümarkaelusega särki.

Foto: VIDA PRESS

Punk pole surn'd

Londoni moenädal oli omajagu mässajalik ja paljud moeloojad olid saanud inspiratsiooni briti pungist. Näiteks happelaikudega või rebestatud teksad.

Foto: VIDA PRESS

Ruutude hooaeg

Ruudumuster näib üles astuvat kõigil hooaja moešõudel.

Foto: VIDA PRESS

Pikkade varrukatega kudumid

Sõrmusekandjad saavad vähem oma kullaga uhkustada, kuna moekate džemprite varrukad ulatuvad üle sõrmenukkide. Moes on just vabad, lõdvad ja grungelikud kampsid. Rõivapoes võid endalt küsida MKCT (mida Kurt Cobain teeks?).

Foto: VIDA PRESS

Violetne vihm

Võib-olla on põhjuseks Queeni sünnipäev, võib-olla aga Prince'i surm, igatahes on üks suviseid moevärve rikkalik kuninglik violetne. Tumelillat tasuks kanda koos teiste tumedate värvidega.

Foto: VIDA PRESS