Intsident juhtus Costa Coffee kohvikus.Foto: Reuters / Scanpix
Mitmesugust
20. veebruar 2017, 21:25

Noorel emal kästi lapse toitmiseks tualetti minna (35)

Ema tundis piinlikkust ja pahameelt, kui tema ja ta laps naiste WC-sse saadeti.

19-aastane Hollie Dixon läks oma 10-nädalase poja Denzeliga Inglismaal Huddersfieldi linnas asuvasse Costa Coffee kohvikusse. Hollie oli kuulnud, et kohvikukett on imetavate emade suhtes sõbralik ja vastutulelik. Ema rääkis ajalehele Mirror, et külastuskäik algas juba halvasti, kui teised kohvikukülastajad tuimalt pealt vaatasid, kuidas naine käruga sisse üritas trügida.

Hollie ostis tassi kakaod ja pudeli vett. Tema laps nuttis ja tahtis süüa, nii et Hollie palus teenindajal talle näidata, kuhu ta saaks lapse imetamiseks istuda. Meesteenindaja olevat teda selle peale põlgliku pilgu heitnud ja öelnud, et selleks on lubatud vaid naiste tualett.

Hollie selgitab, et ta pole muidu üldse see ema, kes armastaks avalikus kohas imetada. "Aga kui su laps nutab ja tahab süüa, siis ei saa sa midagi parata," kirjeldab ta emade keerulist olukorda. Kohvikus oli ta palunud vaiksemat nurgakest, et inimeste pilkude eest eemal olla.

Costa Coffee väljendas juhtunu üle kahetsust. "Meil on alati hea meel, kui emad meie poodides lapsi imetavad, kus iganes nad seda soovivad teha. Ja kõigile neile, kes eelistaksid privaatsemat kohta, meil on ka mähkmete vahetamise kohad. Costa on tuntud oma peresõbraliku atmosfääri poolest ja see on emadele ja lastele ideaalne koht koos lõõgastumiseks," seisab nende kommentaaris.

"Talle endale ju ei meeldiks kempsus süüa, miks peaks see meeldima minu lapsele?" imestab Hollie töötaja suhtumise üle.